23948sdkhjf

Elektrisk gaffeltruck med max kraft - EDiA XL

| Medlemsnyhed | Indrykket af Logisnext Denmark A/S

Se mere om Mitsubishi Forklift Trucks - EDiA XL i vores nye video

Mitsubishi EDiA XL er en kraftfuld elektrisk gaffeltruck, med kraft og ydeevne til at fuldføre enhver opgave og overvinde enhver udfordring - hvilket gør den til det bedste elektriske alternativ til en IC -truck. EDiA XL har endda vist sig at have det mest effektive energiforbrug i sin klasse. Så du kan blive ved i længere tid, og fordi den er elektrisk, er der ingen emissioner.

EDiA XL har en række Mitsubishi Forklift Truck-eksklusive patentanmeldte funktioner, herunder:

AutoBoost: dette giver et ekstra boost til acceleration og drejningsmoment, når det er nødvendigt - f.eks. Når man kører op ad en rampe - for at holde ydeevnen konsekvent og produktiviteten høj.

Adaptive Lift Control: Dette gør det muligt for trucken at forblive stabil med færre bevægelser, når lasten sænkes fra høje højder. 

Samt mange andre eksempler, hvor innovative funktioner kombineres til at skabe et stressfrit miljø, så operatøren kan fokusere på den aktuelle opgave.

 Fordi vi ved, at hver operatør er forskellig, så vi vil sikre, at alt kan placeres på det helt rigtige sted.

 Og alt dette i en banebrydende pakke med den legendariske pålidelighed, du kun kan forvente fra Mitsubishi Forklift Trucks.

Vil du vide mere, så tag et kig på vores hjemmeside www.mitsubishi-forklift.dk eller giv os et kald på tlf. +45 72 210 210


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Logisnext Denmark A/S

Greve Main 19
2670 Greve
Danmark
Logisnext Denmark A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.08