23948sdkhjf

Lad miljø og effektivitet hånd i hånd med en specialbil

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Biler er geniale. De fleste af os har en, fordi de kan transportere os fra A til B uden bøvl. De gør livet nemmere og løser med andre ord mange af hverdagens problemer.

Men lige så snart ruten er på andet end en asfaltvej, kommer almindelige biler ofte på glat is. Her har du brug for noget mere. Noget ekstraordinært. Du har brug for en specialbil.  

Ekstraordinære arbejdsopgaver kræver ekstraordinære køretøjer. Om du har et lille landbrug, en golfbane eller et renoveringsfirma – ja, så skal jobbet klares. Og det skal gøres ordentligt og effektivt. Derfor er det ikke unormalt at købe en specialbil til erhverv eller privat brug.

Dan Quorning, indehaver af Italcar, en nordjysk bilforhandler af batteridrevne specialbiler, fortæller: ”Vi bliver kontaktet af mange forskellige typer af virksomheder og privatpersoner, der kigger efter specialbiler. Det er lige fra gartnere, murere og jagtentusiaster til plejehjem, hospitaler og golfspillere. Nogle gange kan almindelige biler simpelthen bare ikke klare mosten.”

En effektiv løsning drevet på el
Specialbiler er typisk mindre end almindelige biler og kan komme rundt de fleste steder uden at sidde fast i mudder, sand eller mellem vægge. At specialbilerne er mindre, betyder ikke, at de kan klare mindre. Tværtimod!

Hos Italcar leverer vi alle typer af specialbiler. Både golfbiler og sygetransportere men også biler med lad og gitter.” Sådan forklarer Dan Quorning og fortsætter: ”Vi ser, at specialbiler både løfter kvaliteten og effektiviteten i din hverdag. Vores specialbiler kan klare mosten i de fleste brancher.

Og så er de ovenikøbet drevet på el: ”Når vi tænder for fjernsynet, står det klart, at hverken klima eller miljø har det godt. Hos Italcar leverer vi specialbiler drevet på el, fordi det er den bedste løsning for os og miljøet.”    

Med fra start til slut
Du sidder måske med en følelse af, at en specialbil kan gøre din hverdag lettere. Men hvor skal du lige starte, og hvad er egentlig den bedste løsning for dig?

Dan Quornings råd er klart: ”Find en professionel forhandler, der kan hjælpe dig gennem processen fra A til Z. Lige fra rådgivning og demonstrering til at producere den ideelle bil til dig for til sidst at stå på sidelinjen, klar med service og reservedele, når bilen er leveret. Det vil give det bedste resultat. Det behøver ikke at være hos os, men hos professionelle forhandlere er du sikker på god kvalitet og garanti.”

Det eneste svære valg, der er tilbage, handler om hvilken specialbil, du bør vælge.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.062