23948sdkhjf

Audiolog: ”Din hørelse er dårligere, end du tror”

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Støj og larm er en fast del af hverdagen for de fleste af os. Dagen lang hører vi på trafik der buldrer afsted uden for vinduet, og mennesker, der snakker højere og højere for at blive hørt

Støj er uundgåeligt, konstant og overset i en travl hverdag. Og problemet er, at vi først opdager, hvordan larmen har påvirket os, når det er ved at være for sent.

Jeanette Fischer Anthonsen, audiologiassistent hos BetterSound, mobil høreklinik i Nordjylland, fortæller: ”Det er ikke unormalt at se, at mennesker, der har været udsat for meget støj gennem hele livet, oplever nedsat hørelse, når de trækker sig tilbage fra arbejdslivet. Det er først her, der er tid og ro til at høre efter”.

Og eksemplet er ikke enestående. Det er helt normalt, at din hørelse bliver dårligere med alderen. En god huskeregel er, at jo længere du har været udsat for støj, jo større er risikoen for, at hørelsen tager skade. 

Tegn på nedsat hørelse
Derfor giver det god mening at få testet hørelsen, hvis du synes, at:

·        Dem du snakker med, mumler mere og mere.

·        Du skal spørge om at få ting gentaget oftere.

·        Du skruer højere op for radio og tv end du plejer.

·        Det er svært at høre hvad der bliver sagt i telefonen.

Og de er ikke svært at få en høretest. Jeanette Fischer Anthonsen forklarer: ”Hos BetterSound sørger vi for, at ingen bliver begrænset af deres høretab. Heller ikke inden de får det konstateret. Typisk er det mig, der kommer ud og laver en gratis test af din hørelse hjemme i stuen. Det er trygt, nemt og hurtigt.”

Simpel løsning
Det er bedre at få testet hørelsen i dag end i morgen: ”At være udsat for nedsat hørelse kan forringe din livskvalitet markant og føre til, at du trækker dig fra sociale sammenkomster med mange mennesker.” siger Jeanette Fischer Anthonsen.

Der er ingen grund til at udsætte et besøg fra den mobile høreklinik BetterSound i Region Nordjylland. Og heller ingen grund til at være nervøs for, at løsningen bliver kluntet: ”Hos BetterSound tager vi udgangspunkt i din situation. Vi har løsninger til alle typer af høretab. Vi udnytter den bedste teknologi på markedet og tilbyder både i-øret og bag-øret høreapparater.” siger Jeanette Fischer Anthonsen.

Så hvorfor udskyde det, du kan gøre i dag til i morgen? Den eneste risiko er, at du får bedre hørelse og større livskvalitet af dit nye høreapparat.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.093