23948sdkhjf

Velkommen til Christoffer Blond

| Medlemsnyhed | Indrykket af ASSA ABLOY Entrance Systems

ASSA ABLOY Entrance Systems bød 1. september 2021 velkommen til endnu en kollega i vores afdeling for automatiske dørsystemer.

ASSA ABLOY kender i forvejen Christoffer særdeles godt, idet han de sidste knapt 2 år med stor succes har arbejdet som salgselev i vores afdeling for automatiske dørsystemer.

Christoffer har siden første arbejdsdag for små to år siden udvist et stort drive, masser af ildhu og lyst til at lære nyt. Det betyder Christoffer i dag har tilegnet sig en stor viden om vores forretning, arbejdsgange og ikke mindst vores produktsortiment.

Det er bestemt ikke kun ASSA ABLOYs gode kvalitetsprodukter, forebyggende service og vedligehold eller 24/7/365 tilkaldeservice, der er afgørende i krævende marked. Det er uden tvivl også at have nogle af de bedste medarbejdere, der kan rådgive i den optimale løsninger under alle forhold. ASSA ABLOY er hele tiden på jagt efter talentfulde kollegaer, der ønsker at arbejde i en spændende og udfordrende koncern.

Det er en stor fornøjelse for os at arbejde med talentfule mennesker unge som mere erfarne, og vi gør vores ypperste for at tiltrække nye talenter. Jeg er slet ikke i tvivl om, vi har truffet den rigtige beslutning med ansættelsen af Christoffer. Vi glæder os alle sammen til at følge hans fortsatte udvikling og ser alle frem til fortsat godt samarbejde. Ricky Stensgaard – Salgschef.

Har du brug for hjælp i forbindelse med tilbudsgivning sidder Christoffer klar på:
Telefon: +45 30 91 04 49
Mail: christoffer.blond@assaabloy.com

Medlemsnyhed

Indrykket af
ASSA ABLOY Entrance Systems

Lupinvej 12 9500 Hobro
Borupvang 5D 2750 Ballerup
9500 Hobro
Danmark
ASSA ABLOY Entrance Systems

Send til en kollega

0.062