23948sdkhjf

3 gode råd til dit næste malerprojekt

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Der skal træffes nogle store beslutninger, når du vælger at male dit hjem, eller dele af dit hjem, en anden farve end det hidtil har været.

Det kan være, at det er de helt store forandringer, der skal til - såsom neonfarver i loftet eller sorte vægge i stedet for hvide, men de fleste søger blot, at “der skal ske noget nyt.” 

Denne artikel giver dig et overblik over, hvordan du kan finde den helt rigtige farve til dit næste malerprojekt, så du kan få noget nyt ind på dine vægge, uden du fortryder det. 

Hvilken farve skal du vælge?
Nu har du stirret længe nok på de kedelige, hvide vægge, og du har ad flere omgange haft øjenkontakt med malerpenslen - nu har du en følelse af, at der skal ske noget i dit hjem, og det må meget gerne være med det samme. Men hvordan beslutter du dig for, hvilken farve der skal udgøre farven i dit hjem?

Farven, der gør dig glad 
Du bør vælge en farve, du altid godt har syntes om. Måske har din yndlingsfarve været grøn hele livet, men du synes det ville se dumt ud med en græsfarve på dine vægge? Så kan du stort set altid finde tryghed i at vælge en pastelfarve, da disse farver har en meget afdæmpet tone og er meget lyse. Pastelfarver kan godt minde lidt om helt almindelig hvid farve, men med et twist af grøn, eksempelvis.

Hvordan kommer der til at ske noget nyt, uden at mit hjem får neonfarvede lofter?
Okay, måske var neonfarve i loftet en lille overdrivelse. Men det kan godt føles som om, at man laver en kæmpe forandring når man maler væggene en anden farve, men sådan behøver det ikke nødvendigvis at være. 

Prøv at tænk på dit malerprojekt som noget, der til enhver tid kan laves om igen. Fordi det kan det. Du vil altid have mulighed for at besøge dit lokale farvecenter igen, og få rådgivning til, hvordan du maler de forskellige farver over igen - eksempelvis hvor mange lag du skal give for, at farven bliver som du vil have den, og hvilke farver der kan udligne hinanden. Det kan altid laves om igen. 

Søg rådgivning hos en ekspert
Hos Farvecenter Nord finder du salg af maling til private, og du får tilmed vejledning til lige netop den farve du mangler, uanset om den skal bruges i loftet, på væggen eller som facademaling. De kan hjælpe dig med påføring og vedligeholdelse, og alt der imellem, så du er sikker på, at din farve får de bedste omstændigheder. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.078