23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Opdateringer gør op med forældede Dynamics-system

Det kan halte med at få opdateret sine softwareplatforme. Du ved sandsynligvis, hvad du betaler for, og de ansatte er tryggere ved en ældre version. Men når supporten udløber, er din forretning sårbar.

Forestil dig, at du netop havde købt din drømmebil. Ville du nogensinde efterlade den på parkeringspladsen uden at låse dørene?

Det er ikke svært at svare på. Drejer det sig til sammenligning om at holde selve motoren i din forretning låst forsvarligt inde, burde svaret være lige så entydigt. De systemer, der holder din forretning kørende, er trods alt mindst lige så værdifulde, som dine mere håndgribelige aktiver. Men selvom 96 pct. af al forældet software har problemer med sikkerheden*, er det alligevel langt fra alle, der sørger for at opdatere i tide.

Her er 3 farer ved at bruge forældet software

Manglende sikkerhed
Det burde ikke overraske, at sikkerhed er øverst på listen. Forældede systemer efterlader dig sårbar over for cyberangreb, sikkerhedsbrister og anden udnyttelse af svaghederne i dine systemer.
Forringet konkurrencedygtighed
Er din software forældet og supporten udløbet, kan det også skade din evne til at leve op til kundernes skiftende behov. Uden den seneste version går du glip af nye funktioner og features, der kan gøre dig mere konkurrencedygtig.
Uforudsigelige omkostninger
Med uddaterede systemer løber du ikke kun en risiko for at påtage dig ekstra omkostninger, når noget går galt. Arbejder dine ansatte med ineffektiv software, kan det besværliggøre arbejdet, hvilket også ender med at koste dig flere penge.

Der er således rigeligt med grunde til at holde sin platform opdateret. Så hvordan undgår man at gå glip af vigtige opdateringer?

Download vores e-bog om Evergreen ERP

Evergreen-opdateringer gør din organisation mere effektiv

Du vil nok allerede være vant til kontinuerligt at forbedre processerne i din organisation. På samme måde kan man anskue arbejdet med at holde sig på forkant med softwareopdateringer som en gradvis optimering af forretningen.

Denne tilgang er også kendt under begrebet Evergreen IT**, som PricewaterhouseCoopers opfandt i 2009. Oversat til dansk betegnes det som "standardiserede ressourcer delt på tværs af virksomheden, der kan skaleres til flere brugere og er fleksible nok til at tage højde for skiftende behov uden at forstyrre hele det teknologiske fundament hver gang".

Microsoft reviderede efterfølgende denne definition og forklarede den mere enkelt*** som at "køre tjenester bestående af komponenter, der altid er opdaterede". Softwareudbydere som Microsoft arbejder med samme type af kontinuerlige forbedringer som din forretning, også kendt som Kaizen-processer. De arbejder konstant for at gøre deres platforme mere effektive og leve op til slutbrugernes skiftende behov.

Ingen vej uden om Evergreen-opdateringer til Microsoft Dynamics 365

Opgraderinger kan være en dyr affære. Derfor har det altid været øverst på dagsordenen for de ansvarlige for forretningsapplikationerne at håndtere processen effektivt og minimere forretningsrisici. Men de dyre og komplicerede opgraderinger kan du faktisk undgå, for med Microsoft Dynamics 365 er tingene ikke helt som de plejer.

Applikationen udvikler sig konstant. Otte gange årligt udsender Microsoft opdateringspakker, som retter fejl, styrker sikkerheden og udvider kernefunktionaliteten, så virksomheden altid har de bedste forudsætninger for at udvikle sig. Opdateringerne bliver automatisk udrullet til dit forretningssystem hver måned. Der udsendes otte årlige opdateringer, hvoraf kun de største – i hhv. april og oktober – er obligatoriske at implementere. Læs mere her.

Det er først og fremmest en god nyhed. Det vil nemlig løse mange af de førnævnte udfordringer omkring sikkerhed, omkostninger og konkurrencedygtighed på én gang. Tidligere problemer med kontinuerligt at holde din forretningssoftware opdateret forsvinder ganske enkelt.

Ikke det samme som Office 365

Du vil måske allerede være bekendt med Microsofts Evergreen-opdateringer fra Office 365. Selvom der i begge tilfælde er tale om Microsoft-produkter, vil der alligevel være flere forskelle, når du omstiller dig til Evergreen i Dynamics. Du har brug for at være helt sikker på, at dit system — som potentielt er blevet skræddersyet — også fungerer som forventet efter den aftalte opdateringsdato.

Download vores e-bog om Evergreen ERP

* https://www.infopoint-security.de/medien/cenzic-vulnerability-report-2014.pdf
** https://www.pwc.com.au/consulting/assets/publications/ten-minutes-jul10.pdf
*** https://cloudhouse.com/resources/evergreen-it

Columbus A/S
Lautrupvang 6
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13228345
P nummer: 1018457497

Kontaktperson

DG
Dorothea Gam
Marketing manager
+45 29690810 dga@columbusglobal.com

Send til en kollega

0.046