23948sdkhjf

Tænk ergonomi ind i rengøringen og skån dine medarbejdere

| Medlemsnyhed | Indrykket af Vileda Professional

Rengøring af større arealer er et hårdt fysisk arbejde. Skån dine medarbejdere – og få arbejdet gjort hurtigere.

Rengøringsassistenter får dobbelt så ofte skulderskader som butiksassistenter, og har hyppigere tegn på albueskader.

Den helt store synder er gulvrengøring, og det er derfor vigtigt at tilbyde sine ansatte de bedste, ergonomisk korrekte værktøjer for at de kan udføre deres arbejde. Med de rigtige redskaber og den rigtige oplæring kan I skære ned på skaderne og dermed også sygedagene.
 
BFA har samlet en liste over deres anbefalinger, når det kommer til at arbejde i rengøringsbranchen, og denne indeholder blandt andet:
 
1.     Mopper af mikrofiber
2.     Justérbare rengøringsvogne
3.     Rigtig længde på skaftet
4.     Justérbare teleskopskafter
Læs den fulde liste her
 
Disse egenskaber i redskaberne, er vigtige for at passe på medarbejderne og sikre at de ikke bliver unødigt skadede af det hårde fysiske arbejde, som rengøring indebærer.


Har I styr på om jeres arbejdsgange kunne være bedre? 
Dårlige arbejdsvaner med f.eks. tunge og skæve løft, forkert indstillede rengøringsrekvisitter såsom skafter eller forkert brug, kan ske for alle - mange gange fordi brugeren simpelthen ikke er undervist korrekt i, hvordan det skal indstilles. Selv de bedste rekvisitter kan gøre skade, hvis det ikke bruges korrekt. Vi hos Vileda Professional kommer derfor gerne ud og rådgiver og vejleder jer og jeres ansatte i vores produkter og brugen af disse. Du kan blot ringe og booke os, så kommer vi til dig. 


TO HURTIGE TIPS TIL HVERDAGEN

  1. Indstil skaftet skal gå til mellem hagen og næsen og vask gulvet i S-bevægelser. Så har den den korrekte højde til skuldre og ryg og belaster mindst muligt.

  2. Vælg mikrofibermopper og klude. Mikrofibre fjerne bakterier og vira, og så yder de mindre modstand når I rengører gulvene og flader. Mange af vores mopper og klude er laboratorietestede til at fjerne bakterier og vira, se evt. vores website for testresultater. 

 

Er du i tvivl om hvilke redskaber I skal bruge?
 
Så gå gerne ind på vores youtube kanal HER, og se hvad mange af vores produkter har af fordele, og hvordan du vælger det rigtige til netop din branche. Du kan også altid ringe os op, og få råd og vejledning  eller du kan se det fulde sortiment på Vileda-professional.dk
 
Fik du læst vores artikel om vandforbrug i rengøringsbranchen? Hvis ikke, så læs den HER. 


I Vileda Professional har vi gennem årtier arbejdet med professionel erhvervsrengøring.
I dag har vi et varekatalog med over 400 kvalitetsrekvisitter med alt fra rengøringsvogne, til mopper, klude og spande. Alt sammen udviklet med fokus på størst mulige miljøhensyn og længst mulige holdbarhed, så vi skåner naturen for unødigt ressourceforbrug. 
Book en fremvisning, en opmåling eller rådgivning af Vileda Professional på tlf. 7021 0052, eller kontakt din lokale konsulent.

Fyn og Jylland, Laurits Skjødt Vinkle: 4086 5086
Sjælland og øer, Kenneth Askov Jeppesen: 2046 8243

Medlemsnyhed

Indrykket af
Vileda Professional

Tune Parkvej 5
4030 Tune
Danmark
Vileda Professional

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078