23948sdkhjf

Griber I den grønne bold?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Vileda Professional

Vi har alle et bæredygtighedsansvar, både for vores egen og for miljøets skyld. Vi arbejder hårdt for at udvikle nye, grønnere produkter, men griber kunderne den grønne bold?

Private og offentlige virksomheder stillere større og større krav til producenter om, at deres produkter skal være bæredygtige, svanemærkede og kan genbruges, og disse krav arbejder vi hos Vileda hårdt for at opfylde.
 
I denne forbindelse lancerede vi i sommeren 2021 kampagnen Clean Meets Green. 
 
Men nu er det på tide at vi stiller krav til jer.
Mange af vores klude og mopper er svanemærkede, produceret af genbrugsplast og har en lang levetid for at nedsætte ressourcespild – men bruger I dem på en bæredygtig måde?
 
Bæredygtighed er mere end svanemærkning
Bæredygtigheden ligger også i at minimere ressourcespild, og forurening af vores have, og vi vil derfor sætte fokus på forbrugerne af vores produkter og sikre at de bliver brugt på den mest bæredygtige måde
 
Undgå unødig sæbe- og vandforbrug og svind
Ved at forfugte jeres mopper og klude, kan I ikke blot optimere rengøringen, men også undgå at bruge for meget kemi som ender i kloakken og i sidste ende havet. Mængden af vand der bliver brugt bliver også nedsat drastisk ved forfugtning.
Vil du vide mere om dette kan du læse vores artikel omkring vandforbrug, og hvordan i kan nedsætte forbruget med op til 90%! I denne artikel finder du også videoen hvor Lauritz viser hvordan i forfugter jeres klude korrekt. 

Derudover kan I spare mange penge og ressourcer ved at sikre at klude og mopper ikke havner i skraldespande eller bliver forlagt. Dette er en af de største syndere, som ofte resulterer i unødige indkøb, da produkterne hermed er smidt ud, inden de er slidt op.
 
Vileda sikrer lang holdbarhed
Ved at købe Vileda produkter bliver du sikret at dine produkter holder i gennemsnit 4 gange længere end de billigere alternativer, og at I derfor skal løbe rengøringsremedier langt sjældnere. Flere af vores klude og mopper kan vaskes op til 1000 gange, før de skal udskiftes.
 
Vileda Professional har vi gennem årtier arbejdet med professionel erhvervsrengøring.
I dag har vi et varekatalog med over 400 kvalitetsrekvisitter med alt fra rengøringsvogne, til mopper, klude og spande. Alt sammen udviklet med fokus på størst mulige miljøhensyn og længst mulige holdbarhed, så vi skåner naturen for unødigt ressourceforbrug. 
Book en fremvisning, en opmåling eller rådgivning af Vileda Professional på tlf. 7021 0052, eller kontakt din lokale konsulent.

Fyn og Jylland, Laurits Skjødt Vinkle: 4086 5086
Sjælland og øer, Kenneth Askov Jeppesen: 2046 8243

Medlemsnyhed

Indrykket af
Vileda Professional

Tune Parkvej 5
4030 Tune
Danmark
Vileda Professional

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.064