23948sdkhjf

Tre lærlinge er udlært fra EL:CON

| Medlemsnyhed | Indrykket af EL:CON A/S

Stort tillykke til vores tre lærlinge Dennis Leander, Kean Stjernesø og Sonnich Toulaev, der alle er udlært fra EL:CON i oktober.

For Dennis og Kean har læretiden fordelt sig mellem flere afdelinger, og det er noget, de begge har sat pris på. Kean har arbejdet med industriteknik, service og entreprise i Storkøbenhavn, mens Dennis har prøvet kræfter med service, entreprise og sikring i Roskilde. ”Jeg har fået en bid af flere verdener, så jeg ved, at det er lige præcis sikringsområdet, der er det rigtige for mig, og som jeg skal fortsætte med” fortæller Dennis. Han bakkes op af Kean, der også har været glad for at få erfaring inden for flere sider af elfaget. ”Jeg har selv efterspurgt at prøve noget forskelligt, og det er der blevet lyttet til. Det betyder, at jeg ved, hvad jeg kan, og hvad jeg kan komme ud for inden for de forskellige områder”, siger Kean.

Sonnich, der er udlært fra Service Aalborg, har også prøvet sig selv af i flere sammenhænge og har med egne ord haft ”masser af gåpåmod og godt humør” i sin læretid. ”Jeg har fået lov at stå med ansvaret for nogle projekter og sørge for koordineringen og projektledelsen, så jeg har generelt prøvet rigtig meget. Det har været fedt at blive mødt af den tillid”, siger Sonnich.

Alle tre nye elektrikere fortsætter i EL:CON. Sonnich i Service Aalborg, Kean i Entreprise Øst og Dennis i Sikring Roskilde. Stort tillykke med svendebrevet!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EL:CON A/S

Ryhavevej 50
8210 Aarhus V
Danmark
EL:CON A/S

Send til en kollega

0.078