23948sdkhjf

BF12 fortsætter fremgangen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Erhvervshus Midtjylland

For to år siden var der 19 medarbejdere i BF12 i Ikast-Brande, og nu er de 42. Erhvervshus Midtjylland er en værdsat sparringspartner, som har skubbet til virksomhedens vokseværk.

Sidste år voksede BF12 med hele 44 procent, og antallet af medarbejdere på Fabriksvej er nu oppe på 42. Nogle arbejder deltid, for der er også fleksjobbere og langtidssygemeldte på lønningslisten. De får en ny chance i den socialt ansvarlige virksomhed.

"Med den størrelse virksomheden er vokset til, er det ikke længere nok, at jeg er en dygtig håndværker. Jeg har brug for sparring om bl.a. strategi, ledelse og digitalisering, og derfor giver det værdi, at jeg har haft en tæt dialog med Erhvervshus Midtjylland gennem flere år”, siger direktør Jørgen Kristensen.

Han er udlært maskinsnedker og har drevet BF12 siden 2002. Fabrikken skiber køkkenelementer, garderobeskabe og reolsystemer afsted som underleverandør til danske kunder i køkken- og bygge-industrien. Og knap 20 procent eksporteres til Sverige, Norge og England.

Snor i strategi og planlægning
I en tid med høj vækst er det ekstra vigtigt at holde snor i strategi og planlægning, har Jørgen Kristensen lært via Erhvervshus Midtjylland. Og de input, der kommer fra erhvervshuset, lytter han til, uanset om de handler om digitalisering, strategi eller CE-certificering, for hans erfaring er, at de giver bonus.

"At få tid til at løfte hovedet og identificere udfordringer i en travl hverdag er svært, men når andre stiller de rigtige spørgsmål til dig og din virksomhed sætter det gang i tankerne. Og BF12 flytter sig ikke, hvis jeg fokuserer 100 procent på drift 24 timer i døgnet”,  understreger han.

Virksomhedens strategi og vision er jævnligt på dagsordenen på møder, for den skal være dynamisk og synlig for både kunder og medarbejdere.

"Det er vigtigt løbende at få talt strategien igennem for at sikre, at alle er med og ved, hvor vi skal hen om et år. Det sikrer også, at vi svømmer samme vej som kunderne”, siger Jørgen Kristensen.

Senest har Erhvervshus Midtjylland med Jørgen Kristensens ord prikket ham på skulderen for at få BF12 i gang med digitalisering og derefter hjulpet med en del af finansieringen. Det er med til at ligge fundamentet for fortsat fremgang.

Skal vi også hjælpe din virksomhed?
Hvad enten du har brug for sparring om strategi, salg, markedsføring, kapital, eksport, grøn omstilling, digitalisering eller noget helt andet, er vi klar til at hjælpe. 

Det er både gratis og uvildigt.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Erhvervshus Midtjylland

Åbogade 15
8200 Aarhus N
Danmark
Erhvervshus Midtjylland

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.063