23948sdkhjf

Et unikt produkt til bekæmpelse af det nye skadedyr skægkræ

| Medlemsnyhed | Indrykket af Tanaco A/S Pelsis Danmark

Som nu rapporteret i flere nyhedsmedier er en ny art af den velkendte sølvfisk kaldet skægkræ, på sin fremmarch i Danmark.

I modsætning til sølvfisken som de fleste kender og er vant til at håndtere hurtigt og simpelt, lever det altædende skægkræ i alle slags indendørsmiljøer, og er for mange blevet en plage at udrydde.

Tanaco A/S tilbyder som de eneste Green Protect sølvfisk-/skægkræfælde til detailhandlen i Danmark. Fælden indeholder lokkemiddel i form af feromontabletter, der er unikt målrettet til sølvfisk og skægkræ. Den er yderligere udviklet med et specielt limmønster for at sikre en høj fangstrate.

Green Protects sølvfisk/skægkræfælde  sikrer med det innovative og patenterede limmønster  CoreDot teknologi, at indfangede sølvfisk/skægkræ ikke blokerer for flere sølvfisk/skægkræ går i fælden, og derfor øges fangstraten. Fælden indeholder feromontablet uden giftigt indhold, der tiltrækker både sølvfisk og skægkræ.

Den langtidsholdbare lim er effektiv 24 timer i døgnet i indendørsmiljøer, bl.a. på badeværelser, i køkkener og andre opholdsområder.

Green Protect sølvfisk-/skægkræfælde kan købes i flere detailbutikker. Ønsker du at blive distributør eller lære mere om andre nye Green Protect produkter, er du velkommen til at fremsende en mail til tanaco@pelsis.com eller kontakte os på 75 14 48 00.

Links til nyheder om sølvfisk og skægkræet:

TV2

B.T.

Bemærk, en meget høj fangstrate kan indikere, at professionel assistance skal kontaktes, for at blive sølvfisk/skægkræ kvit.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Tanaco A/S Pelsis Danmark

Glentevej 11
6705 Esbjerg Ø
Danmark
Tanaco A/S Pelsis Danmark

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094