23948sdkhjf

Automatiske døre

| Medlemsnyhed | Indrykket af ASSA ABLOY Entrance Systems

I en tid, hvor vi skal passe på hinanden er det vigtigt med berøringsfrie døre. Hos ASSA ABLOY Entrance Systems har vi et stort udvalg af automatiske døre, som b.la. inkluderer skyde, sving- og karusseldøre.

Automatiske døre inkluderer skyde, sving- og karusseldøre, som alle er med til at forbedre, sikre og gøre adgangen til bygninger mere sikker og bekvem for brugerne. Automatiske døre er med til at byde besøgene velkommen, styre trafikken og bevare indeklimaet samtidig med, at man passer på hinanden.

Det er ikke blot funktionerne der er en fordel, når man benytter sig af automatiske døre. Ved denne type indgangsløsning åbner døren automatisk, og brugerne skal derfor ikke bruge kræfter på at åbne døren. Ligeledes er denne type dør en ideel løsning, hvis der er en større trafikmængde der dagligt bevæger sig ud og ind af døren. Kontakt os her for at høre mere om vores automatiske døre.

Svingdøre

Svingdøre optager minimal plads samtidig med at de giver maksimal åbningsbredde. De forskellige døråbnere er ideelle til både nye og eksisterende installationer med nye døre og partier, og leveres med manuel åbningsautomatik, der er nem, praktisk og sikker.

Skydedøre

Skydedøre omfatter enkelte eller to-delte døre med en lang række konfigurationer og funktioner. De er sikre og nemme at benytte og er velegnet til ethvert indgangsparti, det være sig lige fra nem og enkel åbning til tætsluttende lukning.

Karruseldøre

Karruseldøre er en ideel løsning til indgangspartier med høj persontrafik. Dørens funktioner sikre at folk, i et jævnt flow, kan komme ud og ind på samme tid. Derudover er der lagt stor vægt på energioptimering. Dørene blokerer mod kulde-og varmeudveksling samtidig med at de begrænser lugte og støv fra at trænge ind i bygningen. Dette bidrager både til lavere energiudgifter og et bedre indeklima.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter, løsninger og muligheder. Vores eksperter på automatiske døre,  står til rådighed for at hjælpe og rådgive dig.

ASSA ABLOY Entrance Systems

Medlemsnyhed

Indrykket af
ASSA ABLOY Entrance Systems

Lupinvej 12 9500 Hobro
Borupvang 5D 2750 Ballerup
9500 Hobro
Danmark
ASSA ABLOY Entrance Systems

Billeder & videoer

Svingdørsautomatik, ASSA ABLOY Entrance Systems, berøringsfriimpuls, berøringsfri, automatiske døre, svingdøre, skydedøre, karusseldøreSvingdørsautomatik, ASSA ABLOY Entrance Systems, berøringsfriimpuls, berøringsfri, automatiske døre, svingdøre, skydedøre, karusseldøreSvingdørsautomatik, ASSA ABLOY Entrance Systems, berøringsfriimpuls, berøringsfri, automatiske døre, svingdøre, skydedøre, karusseldøreSvingdørsautomatik, ASSA ABLOY Entrance Systems, berøringsfriimpuls, berøringsfri, automatiske døre, svingdøre, skydedøre, karusseldøreSvingdørsautomatik, ASSA ABLOY Entrance Systems, berøringsfriimpuls, berøringsfri, automatiske døre, svingdøre, skydedøre, karusseldøre

Send til en kollega

0.094