23948sdkhjf

DAN-doors opruster på marketing

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dan-doors a-s

DAN-doors har mere travlt end nogensinde før, og mange af de  seneste års projekter har krævet nytænkning og udvikling af kreative løsninger for at imødekomme særlige krav til konstruktion, sikkerhed og effektivitet.

Vores udgangspunkt er altid, at alt kan lade sig gøre, og vi er stolte af, at vi ofte siger ja, hvor andre siger nej.  Vi synes, at vores mange spændende projekter fortjener at blive fortalt, og vi har derfor d. 1. november budt velkommen til Dorte Elizabeth Ankerstjerne, som er vores nye Kommunikations- og Marketingkoordinator.

Dorte har i mange år arbejdet med kommunikation og formidling, og vi glæder os til et samarbejde, hvor vi kan dele vores ekspertise og fortælle vores mange gode historier i en større skala og langt mere målrettet, end vi gør i dag.

Med knap 40 års erfaring med udvikling og produktion af specialfremstillede døre og porte i rustfri stål til industrien, er DAN-doors ekspert i løsninger, som imødekommer vores kunders krav til kvalitet, sikkerhed og effektivitet. Den erfaring og ekspertise stiller vi hver dag til rådighed til vores kunder, så de får den rigtige løsning til deres behov.

Vil du vide mere?

Har du brug for rådgivning, information eller et konkret tilbud, så kontakt os endelig på 87 93 87 00. Du kan også læse mere om os på dan-doors.dk.     


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dan-doors a-s

Industrivej 19
8660 Skanderborg
Danmark
Dan-doors a-s

Send til en kollega

0.094