23948sdkhjf

En samlet emballageløsning til gavn for økonomi og miljø

| Medlemsnyhed | Indrykket af Scanlux Packaging A/S

Blandt de førende og mest populære netbutikker i Norge finder du FLOYD.no. En moderne webshop, der forhandler high fashion-tøj. Virksomheden har valgt Scanlux Packaging som samarbejdspartner til udvikling og produktion af deres emballage.

For FLOYD.no handler den perfekte købsoplevelse ikke kun om køb på webshoppen. Oplevelsen skal forstås bredt. Den inkluderer alt lige fra deres blog med viden og inspiration til varernes forsendelse, levering og emballage. Kort sagt hele værdikæden.

Der er altså tale om en helhedsoplevelse, hvor emballagen er et vigtigt delelement. Her ønskede virksomheden på den ene side at tilbyde deres kunder spændende og mere bæredygtige forsendelsesposer. Men på den anden side skulle poserne helst ikke blive dyrere af den grund.

Netop denne opgave blev startskud på virksomhedens efterhånden lange samarbejde med Scanlux Packaging.

Forløbet startede med en afklarende samtale, hvor FLOYDs behov og ønsker blev fundet. Det drejede sig blandt andet om behovet for:

  1. sparring på og udvikling af deres produkter
  2. udvikling og produktion af ny, miljøvenlig og billigere forsendelsesemballage
  3. udvikling og produktion af butiksposer

Disse behov blev omsat til en samlet ”pakkeløsning”. Her fik FLOYD samlet alle produkter hos Scanlux Packaging. Det har bidraget til en mere enkel og nemmere hverdag, da de således kun skulle forholde sig til én leverandør.

Læs mere her:

En besparende emballageløsning – for miljø og bundlinje

 Om Scanlux Packaging

Scanlux Packaging har fra begyndelsen i 1988 satset på kvalitet og bæredygtighed i valg af materialer til emballage og indpakning. Hovedsædet ligger i Fredensborg og Scanlux Packaging fungerer som emballage-partner for en række større skandinaviske butikskæder. Virksomheden tilbyder faciliteter og ekspertise inden for design, lager og distribution. Scanlux Packaging har gennem årene opnået flere anerkendte miljøcertificeringer som er din garanti for, at de foreskrevne standarder overholdes og kontrolleres.

Solid ekspertise i bagagen

Med tusindvis af kunder i hele Skandinavien har Scanlux Packaging opnået en solid ekspertise inden for både e-handelsemballage, bæreposer, gaveposer og indpakning. Derudover råder virksomheden over et omfattende sortiment af gavepapir, æsker, silkepapir, bånd, vinemballage og tilbehør, der kan udgøre en komplet og sammenhængende emballageløsning for detailkæder og webshops. I 2019 vandt virksomheden en bæredygtighedspris for arbejdet med FN’s verdensmål.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Scanlux Packaging A/S

Kratbjerg 308
3480 Fredensborg
Danmark
Scanlux Packaging A/S

Send til en kollega

0.064