23948sdkhjf

Grøn profil med bæredygtig emballage

| Medlemsnyhed | Indrykket af Scanlux Packaging A/S

Det danske designbrand Masai har i flere år gjort sig bemærket inden for modebranchen. En succes, der i den grad er drevet af virksomhedens indsats for et bedre verdensmiljø.

En forpligtelse over for mennesker og miljø
Virksomheden arbejder ud fra denne Code of Conduct: “Committed To Thoughtfulness”. Det handler om at gøre en forskel for både kloden og menneskene. Missionen bliver tænkt ind i alle led af forsyningskæden. Dels i form af krav til samarbejdspartnere og leverandører, der skal overholde konventionerne for menneskerettigheder. Og dels deres CSR-politik, der bygger på fire af FN’s 17 verdensmål:

  • Rent vand og sanitet (6)
  • Ansvarligt forbrug og produktion (12)
  • Livet på land (15)
  • Partnerskaber for handling (17).

Virksomheden vil altså gøre en forskel, tage ansvar og hjælpe der, hvor det er muligt. Masai har blandt andet gjort en stor indsats for at nytænke virksomhedens brug af emballage. Ønsket er at kunne bidrage til at reducere tøjindustriens skade på vores miljø og jordens befolkning.

Et ønske om at reducere plast – og øge genanvendelse
Masai stod med en række udfordringer og havde derfor en række konkrete ønsker til deres emballage:

  1. en ny emballagelinje
  2. mere miljørigtig og genanvendelig emballage
  3. en velfungerende lagerløsning
  4. en prisrigtig løsning af eksklusiv emballage i høj kvalitet.

En stor del af deres tidligere emballage bestod af konventionel plast, der var vanskeligt at genanvende. Derfor ville de udvikle en mere bæredygtig emballage, der kunne opretholde den høje kvalitet og beskyttelse, og som kunne tilgodese og skåne miljøet.

Læs mere her:

Masai – en grøn profil med bæredygtig emballage

 

Om Scanlux Packaging
Scanlux Packaging har fra begyndelsen i 1988 satset på kvalitet og bæredygtighed i valg af materialer til emballage og indpakning. Hovedsædet ligger i Fredensborg og Scanlux Packaging fungerer som emballage-partner for en række større skandinaviske butikskæder. Virksomheden tilbyder faciliteter og ekspertise inden for design, lager og distribution. Scanlux Packaging har gennem årene opnået flere anerkendte miljøcertificeringer som er din garanti for, at de foreskrevne standarder overholdes og kontrolleres.

Solid ekspertise i bagagen
Med tusindvis af kunder i hele Skandinavien har Scanlux Packaging opnået en solid ekspertise inden for både e-handelsemballage, bæreposer, gaveposer og indpakning. Derudover råder virksomheden over et omfattende sortiment af gavepapir, æsker, silkepapir, bånd, vinemballage og tilbehør, der kan udgøre en komplet og sammenhængende emballageløsning for detailkæder og webshops. I 2019 vandt virksomheden en bæredygtighedspris for arbejdet med FN’s verdensmål.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Scanlux Packaging A/S

Kratbjerg 308
3480 Fredensborg
Danmark
Scanlux Packaging A/S

Send til en kollega

0.078