23948sdkhjf

Dine kunder vil have bæredygtig emballage

| Medlemsnyhed | Indrykket af Scanlux Packaging A/S

Når du skal tænke forbrugerne ind i din markedsføring og dit produkt, skal du have deres værdisæt in mind. Der er forskel på, hvilke værdisæt de forskellige forbrugergrupper har og på, hvordan de ser på brands, produkter og emballage.

Det er ikke nogen overraskelse, at bæredygtighed er højt på dagsordenen hos forbrugerne, og at det er en stigende tendens. Der er nemlig en store forbrugergruppe i generation Y og Z, der interesserer sig meget for bæredygtighed. Den yngre generation er født og opvokset i en tid, hvor den globale opvarmning er blevet tydeligere end nogensinde før. De har derfor oplevet behovet for bæredygtighed tæt på kroppen og gennem hele deres liv.

Pandemien har desuden sat endnu mere skub i fokus på bæredygtighed fra forbrugergrupperne, fordi de på egen krop har oplevet forandringerne.

Forbrugerne i generation Y og Z vil have bæredygtig emballage
Generation Y og Z tænker i stigende grad bæredygtighed ind som en del af kernefortællingen i de brands, de leder efter. De er desuden loyale over for de brands, som er gode til at fortælle om deres bæredygtighedstiltag.

Forbrugerne har ikke kun forventninger til produktets bæredygtighed, men også emballagen og den samlede købsoplevelse. Det kan give din virksomhed udfordringer, hvis du ikke har fokus på miljøvenlig emballage. Det gælder derfor om at gentænke emballagen med udgangspunkt i de forskellige målgrupper. For eksempel er generation Z mere kritiske over for bæredygtighed end tidligere generationer.

I denne artikel undersøger vi forbrugergruppernes overordnede værdier. Vi stiller skarpt på, hvordan de forskellige forbrugergrupper ser på emballage og bæredygtighed ud fra disse værdier. Det har nemlig en stor indflydelse på din virksomhed og måden, du brander den på. Emballagen er din virksomheds forlængede brand, og det er derfor essentielt, at du gennem emballagen kan kommunikere med de forskellige forbrugergrupper og ramme dem bedst muligt.

Læs artiklen her:

Bæredygtig emballage til forbrugerne i generation Y og Z

 

Om Scanlux Packaging
Scanlux Packaging har fra begyndelsen i 1988 satset på kvalitet og bæredygtighed i valg af materialer til emballage og indpakning. Hovedsædet ligger i Fredensborg og Scanlux Packaging fungerer som emballage-partner for en række større skandinaviske butikskæder. Virksomheden tilbyder faciliteter og ekspertise inden for design, lager og distribution. Scanlux Packaging har gennem årene opnået flere anerkendte miljøcertificeringer som er din garanti for, at de foreskrevne standarder overholdes og kontrolleres.

Solid ekspertise i bagagen
Med tusindvis af kunder i hele Skandinavien har Scanlux Packaging opnået en solid ekspertise inden for både e-handelsemballage, bæreposer, gaveposer og indpakning. Derudover råder virksomheden over et omfattende sortiment af gavepapir, æsker, silkepapir, bånd, vinemballage og tilbehør, der kan udgøre en komplet og sammenhængende emballageløsning for detailkæder og webshops. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Scanlux Packaging A/S

Kratbjerg 308
3480 Fredensborg
Danmark
Scanlux Packaging A/S

Send til en kollega

0.109