23948sdkhjf

Plandisc får boostet bundlinjen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Erhvervshus Midtjylland

Med hjælp fra Erhvervshus Midtjylland og et DigitaliseringsBoost har Plandisc bygget spil-mekanismer ind i sit digitale årshjul, og det gavner forretningen.

Folkeskolelærer Morten Mellergaard manglede et planlægningsværktøj til at skabe overblik over årets opgaver, og det blev startskuddet til it-virksomheden Plandisc.

Her ni år senere har han og hans tre partnere gjort det så godt, at de er blevet opkøbt af virksomheden Visma, og deres digitale årshjul har ca. 60.000 brugere.

Folkeskolelæreren bad naboen Mads Nielsen, som er softwareingeniør, om at hjælpe med at udvikle årshjulet. Siden kom endnu to partnere til, og de arbejdede på virksomheden, når børnene var puttet. Ved siden af deres fuldtidsarbejde. 

Holch Povlsen investerede i virksomheden
2017 blev et skelsættende år for Plandisc, for tre af dem sagde op og rykkede i lejede lokaler i Brabrand. Anders Holch Povlsen investerede i virksomheden, og Plandisc kom i kontakt med Erhvervshus Midtjylland og virksomhedskonsulent Henrik Vistisen.

Der var brug for vejledning om bl.a. eksport og marketing, for Plandisc skulle for alvor ud over stepperne. Og det er de i den grad kommet, for de er nu 38 medarbejdere.

Henrik har siden åbnet mange døre for os. Vi holder løbende møder, og han har ofte spændende forslag med i tasken. Senest en ansøgning til DigitaliseringsBoost”, siger medstifter Torben Stigaard.

Det blev forenet med virksomhedens plan om at udvikle årshjulet, så det kan integreres med Outlook, og kunderne slipper for dobbelt registreringer og opdateringer.

”Henrik udfordrede os som flere gange før ved at sige: Hvorfor udvikle som I plejer. Med et andet mind set kan I måske komme endnu længere ved at satse på spilmekanismer”, fortæller Torben Stigaard.

DigitaliseringsBoostet har allerede effekt
Plandisc fik på den måde åbnet øjnene for en uddannelse i Grenaa, hvor de er specialister i at udvikle spil og bygge belønnings-elementer ind.

”Det har vi ladet os inspirere af og tænkt ind i den måde, vi betjener vores kunder på, og det gør en forskel. Når kunderne har oprettet årshjulet, kan de designe det intuitivt og brugervenligt”, påpeger Torben Stigaard.

DigitaliseringsBoost er afsluttet for et par måneder siden, og Plandisc kan allerede se en effekt.

”Efter to måneder på markedet har vi fået mere omsætning, fordi vi sælger den nye Outlook-ydelse til de fleste kunder, og det forventer vi også fremover.  Det kommer til at afspejle sig på bundlinjen, og det vil forlænge kundernes tilhørsforhold til os”, understregerTorben Stigaard.

Skal vi også hjælpe din virksomhed?
Hvad enten du har brug for sparring om strategi, salg, markedsføring, kapital, eksport, grøn omstilling, digitalisering eller noget helt andet, er vi klar til at hjælpe. 

Det er både gratis og uvildigt.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Erhvervshus Midtjylland

Åbogade 15
8200 Aarhus N
Danmark
Erhvervshus Midtjylland

Send til en kollega

0.125