23948sdkhjf

Inventarland ude med nyt møbelprogram

| Medlemsnyhed | Indrykket af Inventarland A/S

Et møbelprogram som inviterer til fællesskab

Nu hvor det er blevet mere almindeligt at have nogle ugentlige hjemmearbejdsdage, skal arbejdspladsen tilbyde noget mere end blot det basale. Kontoret skal byde på et differentieret og tiltrækkende miljø, som gør det spændende, at møde ind og som inviterer til fællesskab. 

Derfor har Inventarland udviklet et nyt møbelprogram, som skal skabe værdi for medarbejdere. Konceptet er først og fremmest blevet afprøvet hos Inventarland selv, hvor den gamle kantine er blevet totalrenoveret og navngivet CAFÈ IN. På den måde har vi været vores egne første kunder, men nu er konceptet blevet tilgængeligt for alle. 

Et miljø til inspiration og kreativitet

Konceptet bag det nye møbelprogram er at skabe et sted, hvor der skal være plads til alle og til forskellige måder at arbejde. CAFÈ IN er derfor indrettet med flere forskellige siddearrangementer, der gør at rummet har mange funktioner. Der bliver på den måde skabt et naturligt samlingspunkt til diverse møder, et sted at sætte sig hen og fordybe sig i sit arbejde, men også til frokostpausen, receptioner og meget mere. Det skal være et rum til idéudvikling og kreativitet, hvor der er plads til dialog i inspirerende rammer. 

Indretning i moderne caféstil

CAFÈ IN er blevet indrettet med sofahjørne, højborde og klassiske spiseborde og spreder en hyggelig caféstemning. Indretningen inkluderer også akustikpaneler i træ, grønne planter og sisallignende gulvtæpper som bidrager til et organisk præg. Som en kontrast til det udgør rummet sorte industrielle lamper og mørke vægge, der skal bidrage med en rå kant. Endeligt er der tilføjet en masse spots, der sammen med lamperne er justérbare, hvilket gør det muligt at tilpasse lysstyrken alt efter ønske og behov.  

Læs mere om vores koncept her eller se produkterne her. Trænger dit kontormiljø også til at blive mere inspirerende? Så kontakt kundeservice på 70 10 10 13 eller mail info@inventarland.dk for mere information.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Inventarland A/S

Trafikcenter Allé 12
4200 Slagelse
Danmark
Inventarland A/S

Billeder & videoer

Sofa og loungemøbler til kantine og kontorindretning med Inventarland.Kantinemøbler og projektindretning med Inventarland

Send til en kollega

0.14