23948sdkhjf

ISCC PLUS-certificerede emballageløsninger af plast

| Medlemsnyhed | Indrykket af STOK Emballage K/S

Hos STOK Emballage finder du nu også ISCC PLUS-certificerede plastemballage, som er fremstillet af biobaseret eller genanvendt plast.

I vores arbejde med kontinuerligt at tilbyde bæredygtige emballageløsninger, er vi stolte over, at vi nu er ISCC PLUS-certificeret. Vores ISCC PLUS-certificering gælder plastprodukter, der er fremstillet af biobaseret eller genanvendt plast. Med certificeringen kan vi dokumentere sporbarhed i hele produktionskæden fra råvare til færdigt produkt.

Hvorfor ISCC-certificere?

I takt med at efterspørgslen stiger på bæredygtig biomasse og biobrændstof, er der samtidigt opstået et stigende behov for at dokumentere, hvordan produktionen finder sted. En ISCC-certificering er en effektiv metode at anskueliggøre sporheden af biomasse og biobrændstof, så der kan forelægges dokumentation for hele forsyningskæden bag råvaren.

 Hos STOK Emballage er vi ISCC PLUS-certificeret. Denne certificering kan dække alle typer af landbrugs- og skovbrugsråvarer, fødevarer, kemiske/tekniske stoffer, biobaserede produkter og andre områder, hvor praktisk anvendelse af biomasse er mulig.

Når du vælger en ISCC PLUS-certificeret plastløsning fra STOK Emballage, får du en emballageløsning, der er fremstillet af biobaseret eller genanvendt plast. Dit valg er derfor med til at sikre en bæredygtig anvendelse af naturens ressourcer. Vælger du en emballage, der er fremstillet af genanvendt plast, er du med til at sikre, at mængden af plast der genanvendes øges. Se certifikatet på vores hjemmeside.

Hvad er ISCC?

ISCC står for International Sustainability and Carbon Certification og er en international bæredygtighedsstandard. Fokus ligger på at sikre en bæredygtig anvendelse af naturens ressourcer og at etablere sporbarhed i hele forsyningskæden, så kendskab til produkternes oprindelse øges. Hvis du vil vide mere om ISCC, kan du læse mere på iscc-system.org


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
STOK Emballage K/S

Erik Stoks Allé 4
5550 Langeskov
Danmark
STOK Emballage K/S

Send til en kollega

0.094