23948sdkhjf

Brandsikring for Nationalmuseet og Det Kongelige bibliotek

| Medlemsnyhed | Indrykket af JSA Sikring ApS

Som specialist inden for brandsikkerhed har JSA Sikring i samarbejde med DX Flexhal stået for brandsikring af Det Kongelige Biblioteks og Nationalmuseets 17.300 kvm nye store fællesmagasin til sikring af den danske kulturarv.

Nationalmuseet og Det Kongelige Bibliotek opbevarer masser af samlinger og genstande inden for den danske kulturarv, som er med til at genskabe historiebevidstheden. Derfor har brandsikring den højeste prioritet, da brande kan medføre store og uerstattelige skader på både kulturværdierne, bygninger og inventar.

Brandsikringen er sket gennem montering af brandgardinet Fibershield-P  EW 60 fra JSA Sikrings tyske producent Stöbich, som er førende indenfor brandduge.
Brandgardinerne er monteret foran lastbilssluserne ved fællesmagasinets vareindlevering. De aktiveres af et signal fra brandalarmeringsanlægget, hvorefter de kører ned. Derigennem skal brandgardinerne dels sinke brandens udbredelse, dels hindre udbredelsen af røg. Begge disse mål opnås i samme løsning, og man opnår høj sikkerhed i tilfælde af røg og brand.

Gennem montering af brandgardinet Fibershield-P  EW 60 er JSA Sikring med til at sikre den danske kulturarv – og det er vi meget stolte af.

Brandgardiner er en meget fleksible og sikker brandsikring.
Vil du høre mere om deres fordele, så ring til os på 40 46 56 44.

https://www.jsa.dk/case-brandsikring/
https://www.jsa.dk/brandsikring-skal-prioriteres/
https://www.jsa.dk/


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
JSA Sikring ApS

Elsted Byvej 18-22
8520 Lystrup
Danmark
JSA Sikring ApS

Billeder & videoer

Slusen er klar til test af brandsikringBrandgardinet sinker brandens udbredelse og røg.

Send til en kollega

0.079