23948sdkhjf

En julehilsen fra Inventarland

| Medlemsnyhed | Indrykket af Inventarland A/S

Inventarland ønsker alle en glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår

2021 er ved at nå til vejs ende, og i den anledning vil vi kigge tilbage på året, der gik og takke alle vores kunder og samarbejdspartnere for et rigtig godt år.

 Det har været et travlt og spændende år for Inventarland, hvor vi er vokset og har udviklet os. Men vi er også stødt på udfordringer, som alle andre med Covid-19, hjemmearbejde og forsinkelse på varer. Vi er dog kommet godt igennem og har kunne have de fleste varer på lager størstedelen af tiden. På grund af de mange hjemsendelser af medarbejdere, som corona-pandemien har forårsaget, har vi også leveret og indrettet flere hjemmearbejdspladser for privatkunder og virksomheder.  

 I Inventarland satser vi nu endnu mere på øget service og på at forbedre oplevelsen på inventarland.dk. Det gør vi ved at udvikle endnu flere produkter og services der tilgodeser vores kunders behov. Derfor har vi i år også budt velkommen til og udvidet vores team med en del flere medarbejdere.

Nu ser vi frem til et nyt og givende år i 2022 med gamle og nye relationer. Til sidst vil vi igen ønske en god jul og godt nytår fra alle os til alle jer, og sige et stort tak for 2021. Om det har været store projekter eller enkelte ordrer siger vi mange tak for tilliden.

 OBS. Inventarland holder lukket i helligdagene men har ellers åbent mellem jul og nytår. D. 27.-30. december fra kl 8-17 i butikken og 8-16 i kundeservice og d. 31. december fra kl. 8-13.

Besøg os i butikken på Trafikcenter Allé 12, 4200 Slagelse eller på vores hjemmeside.

 De bedste hilsener fra

Hele holdet i Inventarland

Medlemsnyhed

Indrykket af
Inventarland A/S

Trafikcenter Allé 12
4200 Slagelse
Danmark
Inventarland A/S

Send til en kollega

0.094