23948sdkhjf

JSA Sikring tænker brandsikring ind i bæredygtige byggerier

| Medlemsnyhed | Indrykket af JSA Sikring ApS

Mange virksomheder vælger mere bæredygtige materialer som træ i deres domiciler. For træ er CO2-neutralt og mere klimavenligt end beton, stål og tegl. JSA Sikring giver dig rådgivning om brandsikring

De danske forbrugere bekymrer sig mere og mere om klimarelaterede skader på hjem og lokalsamfund samt klimaforandringernes indvirkning på deres hverdag. Det stiller højere og højere krav til virksomheder i alle henseender. Mange virksomheder vælger derfor mere bæredygtige materialer som træ i deres domiciler. For træ er CO2-neutralt og mere klimavenligt end beton, stål og tegl. 

Hvor træ i konstruktionerne tidligere ofte var skjulte i skalmure og gipsvægge, vælger mange virksomheder nu mere synligt træ i de bærende konstruktioner og som vægdekorationer. Disse konstruktioner kan have helt forskellige brandegenskaber i forhold til andre byggerier, og derfor er det vigtigt, at man får rådgivning om brandsikkerhed af en brandcertificeret rådgiver.

JSA Sikring er specialister i brand- og røgsikring, og vi prioriterer det i vores sikringsløsninger. Vi anbefaler, at brandsikring tænkes ind fra starten af et nybyggeri eller en ombygning med bæredygtige materialer og det samme gælder for røgsikring. Det giver det sikreste og billigste resultat.

Ring til os på 86 22 56 44, hvis du har brug for rådgivning.

https://www.jsa.dk/brandsikring-skal-prioriteres/
https://www.jsa.dk/referencer-for-brandsikring/
https://www.jsa.dk/


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
JSA Sikring ApS

Elsted Byvej 18-22
8520 Lystrup
Danmark
JSA Sikring ApS

Send til en kollega

0.125