23948sdkhjf

Smart pop-up væg til din messestand

| Medlemsnyhed | Indrykket af Expression ApS

Mangler du udstyr til din messestand? En pop-up væg er standardudstyr på en messestand og vi har et stort udvalg, der varierer i både system, størrelse, pris og design.

Har du brug for en løsning, der både er hurtig, nem, effektiv og ikke mindst nænsom for budgettet? Så er vores pop-up vægge et godt valg. 

Vi har et stort udvalg af funktionelle pop-up vægge i lækker kvalitet til budgetpriser. En messevæg er god til at skabe blikfang og kan danne en god ramme for f.eks. en messestand. Vores messevægge kommer i mange størrelser og til en pris der er til at betale.

En pop-up tekstilvæg  kan bruges i flere forskellige situationer. Du kan blandt andet bruge den som blikfang og til at synliggøre din virksomhed eller budskab. Du kan bruge den på jeres messestand eller placere den i jeres showroom med andre udstillingssystemer og genbruge den igen og igen.  Den store flade giver rigtig god mulighed for at lege med forskellige udtryk og designidéer.      

En pop up væg er en god investering og holder i mange år. Du kan tilmed udskifte printet og købe et nyt hos os, så du ikke skal købe en ny væg, hver gang du har et nyt budskab. 

Bagvægge er smarte og praktiske, da de er fremstillet i letvægtsmaterialer, som gør dem lette at transportere, lette at opstille og lette at tage ned. Mange af vores vægge fås også med indvendig belysning, halogenspots, hylder og andet tilbehør.

Læs mere om Expressions pop-up vægge på vores hjemmeside

eller kontakt os for rådgivning, tilbud eller spørgsmål 

Tlf.: 61653597

E-mail: info@expression.nu


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Expression ApS

Slåenvænget 6
8660 Skanderborg
Danmark
Expression ApS

Send til en kollega

0.078