23948sdkhjf

Hvad er psykologien bag gaveindpakning?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Scanlux Packaging A/S

Hvilken psykologi ligger der i gaveindpakning – både for modtageren og afsenderen?

Det er måske de færreste, der til dagligt tænker over, hvorfor gaveindpakning egentlig er vigtigt. Rent praktisk har gaveindpakning selvfølgelig den funktion, at det skal skjule overraskelsen inde i pakken.

Inden for psykologisk forskning er der igennem tiden blevet lavet adskillige studier om gaveindpakningens psykologi og betydning. Allerede tilbage i 1992 udførte professor i marketing på Southern Methodist University i Dalls, Dr. Howard, et psykologisk studie om gaveindpakning. Studiet skulle teste, om en indpakket gave reelt set har en positiv effekt på modtageren.

I denne artikel giver vi fire grunde til at se nærmere på indpakningen, når du markedsfører dit brand. Der er en stor symbolsk værdi i at give gaver og her kan forventningens glæde smitte positivt af på opfattelsen af dit brand.

Læs mere om hvordan indpakningen påvirker dit brand her:

Psykologien bag gaveindpakning

Om Scanlux Packaging
Scanlux Packaging har fra begyndelsen i 1988 satset på kvalitet og bæredygtighed i valg af materialer til emballage og indpakning. Hovedsædet ligger i Fredensborg og Scanlux Packaging fungerer som emballage-partner for en række større skandinaviske butikskæder. Virksomheden tilbyder faciliteter og ekspertise inden for design, lager og distribution. Scanlux Packaging har gennem årene opnået flere anerkendte miljøcertificeringer som er din garanti for, at de foreskrevne standarder overholdes og kontrolleres.

Solid ekspertise i bagagen
Med tusindvis af kunder i hele Skandinavien har Scanlux Packaging opnået en solid ekspertise inden for både e-handelsemballage, bæreposer, gaveposer og indpakning. Derudover råder virksomheden over et omfattende sortiment af gavepapir, æsker, silkepapir, bånd, vinemballage og tilbehør, der kan udgøre en komplet og sammenhængende emballageløsning for detailkæder og webshops. I 2019 vandt virksomheden en bæredygtighedspris for arbejdet med FN’s verdensmål.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Scanlux Packaging A/S

Kratbjerg 308
3480 Fredensborg
Danmark
Scanlux Packaging A/S

Send til en kollega

0.079