23948sdkhjf

Mød os på messerne

| Medlemsnyhed | Indrykket af Scanlux Packaging A/S

Vi er igen i år klar til nogle spændende messedage i januar, februar og april 2022

Vi har glædet os til at møde både eksisterende og nye kunder på messerne og hjælpe dig fra idé til produktion. På standen vil du finde et omfattende sortiment af gavepapir, gaveposer, æsker, silkepapir, bånd, vinemballage og tilbehør, der udgør en komplet og sammenhængende emballageløsning til din webshop og dine fysiske butikker.

Find os på de forskellige messer:
Nordstil Winter messen i Hamburg (15.-17. januar), er den største livsstils og modemesse i Nordtyskland. Her kan du gå på opdagelse i de nyeste tyske og nordiske trends indenfor design, bolig, have, gaveartikler, smykker og mode.

Find os her: Stand A4.0 C40

Formland, Herning (3.-6. februar), er Danmarks største designmesse, der i næsten 40 år har samlet fagfolk fra ind- og udland, med passion og kærlighed for design og interiør. Her finder detailforretninger nyheder og tendenser inden for nordisk design og interiør, for i dag og for den nærmeste fremtid.

Find os her: Stand H6020

Retail TECH, e-Commerce Expo & Mark Tech Expo 2022 (20.-21. april)– er Nordens førende mødested, konference og messe for fremtidens handel, e-handel og markedsføring. De tre-i-én messe er et knudepunkt for alle Sveriges e-detailhandlere, der kommer for at opdage den nye innovative teknologi, der vil forme fremtiden for e-handel, som mere end nogensinde er relevant for den moderne forbruger.

Find os her: Stand F:07

15% rabat på sortimentet i webshoppen
Du får 15% messerabat på vores normalpriser i webshoppen når du bestiller ved vores stand i messedagene. Spørg efter rabatten på standen, så hjælper vi dig med at finde det rette design til din forretning. Desuden giver vi fri fragt ved ordrer over 2.500,- kr.

Gå trygt på messe
Du kan være helt tryg ved at gå på messe. Alle messer overholder gældende retningslinjer for corona restriktioner. Se mere på messernes egne hjemmesider.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Scanlux Packaging A/S

Kratbjerg 308
3480 Fredensborg
Danmark
Scanlux Packaging A/S

Send til en kollega

0.078