23948sdkhjf

Brita Rosenbech er udnævnt til teknisk chef hos Door System

| Medlemsnyhed | Indrykket af Door System A/S

Brita Rosenbech er udnævnt til teknisk chef hos Door System og får ansvaret for vores PTA-team. Vi ønsker med udnævnelsen at fokusere endnu mere på det tekniske område og styrke PTA-funktionen.

Brita Rosenbech er udnævnt til teknisk chef hos Door System og får ansvaret for vores PTA-team. Brita har siden 2018 været kvalitetschef og en del af ledergruppen i Door System.

Vi ønsker med udnævnelsen at fokusere endnu mere på det tekniske område og styrke PTA-funktionen. Kravene til teknisk dokumentation og kvalitetssikring af dørløsninger er skærpet markant de seneste år, særligt inden for brandområdet der er et betydeligt markedsområde hos Door System.

PTA-afdelingen er en nøglefunktion i vores produktionsflow, og er blevet det endnu mere i takt med den stigende ordremængde. Vi udvikler, producerer og installerer udelukkende kundetilpassede dør- og portløsninger, og det er i PTA-afdelingen, at kundens ønsker visualiseres og tegnes op, inden ordren sættes i produktion.

 ”Vi ønsker at få endnu mere struktur på processerne, når vi udvikler dørløsninger. Det er både mellem salg og PTA og fra PTA til produktion, og det er meningen, at PTA-afdelingen skal involveres mere i udviklingen. Samtidig skal processerne understøttes af udførlige beskrivelser, herunder alle informationer fra kunden. Alt sammen så der ikke er tvivl om opgaven og løsningen”, fortæller Brita Rosenbech.

Direktør Preben Søndergaard uddyber: ”PTA-afdelingen er meget central i vores virksomhed, særligt når det går så stærkt, som det gør i øjeblikket. Det kræver en skarp struktur, og det er Brita eminent til. Sammen med PTA-teamet vil hun bidrage til, at opgaverne kommer sikkert i mål og lever op til kundernes krav og forventninger.”

For yderligere oplysninger kontakt venligst vores direktør Preben Søndergaard på telefon 42 14 52 00 eller på e-mail ps@doorsystem.dk.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Door System A/S

Agerskovvej 16
8362 Hørning
Danmark
Door System A/S

Send til en kollega

0.079