23948sdkhjf

Hvor store krav sætter I til jeres affaldssystem?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Vileda Professional

I Danmark sorterer vi i større og større omfang, og det sætter selvfølgelig større krav til vores affaldssystemer. Læs mere her, hvordan du kan sortere mere effektivt!

Mange kender efterhånden til begrebet ”cirkulær økonomi”.
 
Cirkulær økonomi er et langsigtet mål vi har hos Vileda Professional. Vi vil derfor gerne hjælpe vores kunder til at tænke på mere bæredygtige løsninger, som kan bidrage til at flere ressourcer bliver genanvendt, og på denne måde skåner vores miljø bedst muligt.
Læs også vores artikel omkring hvordan vi producerer flere produkter af genanvendt plast. 
 
Vi bidrager til affaldssorteringen
 
Som et led i at fremme den cirkulære økonomi, benytter vi hos Vileda genanvendt plast fra de europæiske borgeres plastskrald til flere af vores produkter.
Men hvordan ville vi kunne det, hvis ikke europæerne var så effektive til at sortere deres affald?
 
Vi har derfor udviklet flere forskellige affaldssorteringssystemer, så I kan finde netop det system der passer til jeres behov og virksomhed. På denne måde kan i sortere jeres affald, på den mest effektive måde.
 
Atlas til industrien
Der er større krav til affaldsbeholdere i industrien, og derfor har vi udviklet Atlas systemet, som består af store beholdere med ergonomiske håndtag og slidstærke hjul. Læs mere om Atlas her. 
 
Iris til de stilrene
IRIS affaldssortering er udviklet primært til indendørs brug, og er af slidstærkt materiale, som er nemt at rengøre. Dertil kan man på overskueligvis sortere affaldet, ved hjælp af de farvede låg. Læs om Iris her
 
Hera pedalspanden, der opfylder alle HACCP krav
Leder i efter en affaldsløsning som holde på lugten, og som sikrer at i ikke behøver røre ved håndtag og låg, kan Hera spandene være noget for jer. Læs mere om Hera her

Geo – nem og pæn
Det innovative kombinationsmateriale med plastens slidstyrke og metallets flotte finish giver spande, som er nemme at holde rene, som modstår fingeraftryk, rust og småskader, og som passer ind i selv det mest futuristisk designede interiør. Læs mere om Geo systemet her 
 
Hvor kan du finde os og vores produkter? 
Har du brug for uddybende produktinformationer og varenumre, så kan du finde alt på vores hjemmeside Vileda Professional. På vores LinkedIn profil finder du til gengæld en masse gode videoer og seneste nyheder.
Vileda Professionals produktsortiment kan bestilles gennem jeres faste forhandlere af rengøringsartikler eller kontorartikler, for henvisning til den nærmeste forhandler, ring venligst på tlf 7021 0052. 


Distrikschef Vest - Jylland: Laurits Skjødt Vinkle, tlf: 4086 5086
Distrukschef Øst - Sjælland og Fyn: Kennet Askov Jeppesen, tlf: 2046 8243
 
Vileda Professional - a brand of Freudenberg
Vileda Professional står for nytænkning inden for rengøringsløsninger og -systemer til professionelle brugere inden for forskellige områder, såsom kontorer, skoler og industrier, sundheds- og hospitalsvæsenet samt HoReCa (hotel, restaurant og catering). Vileda Professional tilhører Freudenberg Gruppen, et familieejet globalt foretagende med hovedkontor i Tyskland. Produkter, træning og instruktion er tilgængeligt via udvalgte udbydere i Danmark. Se mere på vores hjemmeside.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Vileda Professional

Tune Parkvej 5
4030 Tune
Danmark
Vileda Professional

Billeder & videoer

Stilren affaldssortering geoPæn affaldssortering irisHera affaldssortering HACCPStilren affaldssortering

Send til en kollega

0.094