23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vileda sponsorerer produkter til DM i Skills

Vi har et brændende ønske om at støtte op om vores branche, og at få flere passionerede unge ind.

DM I Skills løber af stablen d. 28. – 30. april i år, og for første gang er kategorien rengøringstekniker en del af eventet.

Vi hos Vileda Professional har derfor selvfølgelig tilbudt vores hjælp og ekspertise til de uddannelser der stiller op i kategorien, og var i den forbindelse en tur i Aarhus d. 10/2 for at møde de unge der stiller op.

Det var en fantastisk dag, hvor vi fik øjnene op for, hvor passionerede de unge mennesker er for denne branche, og det har selvfølgelig givet os mere blod på tanden, for at sikre at vores ellers lidt udskældte rengøringsbranche får en renæssance.

Vi sponsorerer derfor produkter og tid, til i alt 3 uddannelser;

  • Rengøringstekniker
  • Serviceassistent med speciale i virksomhedsservice
  • Serviceassistent med speciale i hospitalsservice

Vi støtter branchen, og dem der er i den

Vi har længe haft en intention om at hæve niveauet inden for rengøring, og for at kunne dette, kræver det at medarbejderne i branchen er veluddannede, passionerede og føler at de bliver taget hånd om.

Derfor har vi de sidste par år lagt stor fokus på ergonomi, ressourcer og miljø.

Vi har derudover meldt os ind i mange foreninger, som støtter op om rengøringsassistenterne, branchen generelt og de værdier som vi står inden for.

Vi ønsker nemlig at være en aktiv del af branchen, som vi alle opererer i.

Lidt om DM i Skills:

DM i Skills er det store årlige Danmarksmesterskab for unge fra erhvervsuddannelserne. Omkring 300 unge er med som deltagere, hvor de kæmper inden for de forskellige fag om at blive landets bedste.

Der afholdes også Euro-skills hvert andet år, hvor deltagere fra hele europa kan stille op. I 2025 afholdes Euro Skills i Herning i Danmark.

Læs mere om DM i Skills her 

Vileda Professional
Tune Parkvej 5
4030 Tune
Greve Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15188286
P nummer: 1000876999

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047