23948sdkhjf

Arkitektur er også brandsikkerhed

| Medlemsnyhed | Indrykket af JSA Sikring ApS

Der behøves ikke være en modsætning mellem Arkitektur og Brandsikring. Tværtimod giver det endnu flere muligheder for innovative løsninger.

Arkitektur og brandsikkerhed går hånd-i-hånd, når vi bygger nyt, bygger om og bygger til. Lovgivningen foreskriver brandsikring af bebyggelse, som skal sikre fremkommelighed for brandvæsnet og flugtveje for beboerne. Men fremfor at se det som en begrænsning, kan man også tænke innovative løsninger ind. Tænkes brandsikkerheden ind fra start kan det udover at opfylde bygherres og brugernes ønsker, også støtte bygningens arkitektur, samt spare bygherre for bøvl, tid og penge.

JSA Sikring er specialister i Brandsikring
Det kræver ekspertise og erfaring for at kunne overskue og skabe innovative og solide brandtekniske løsninger. Hos JSA Sikring kan vi tilbyde denne ekspertviden omkring brandsikkerhed, så du kan koncentrere dig om det, der er allermest vigtig for dig, nemlig bygningens arkitektur, de rumlige værdier og funktionelle fordele.

Vi har leveret brandsikringsløsninger i hele Danmark til bl.a. Rigshospitalet, Københavns Lufthavne, Illums Bolighus, Louisiana, Fields og mange flere.

Find vores omfattende referenceliste indenfor brandsikring her.

Ring til os på 86 22 56 44, hvis du har brug for brandteknisk rådgivning.

https://www.jsa.dk/brandsikring-skal-prioriteres/

https://www.jsa.dk/referencer-for-brandsikring/


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
JSA Sikring ApS

Elsted Byvej 18-22
8520 Lystrup
Danmark
JSA Sikring ApS

Send til en kollega

0.109