23948sdkhjf

Mød os på IFFA 2022

| Medlemsnyhed | Indrykket af HM Systems A/S

Sæt kryds i kalenderen den 14. - 19. maj 2022 og mød os på årets IFFA - verdens førende messe inden for teknologi til kød og alternative proteiner.

Fra lørdag den 14. maj og frem til torsdag den 19. maj 2022 kan du møde HM Systems på årets IFFA messe i Frankfurt. Du finder os i Hal 11.1 på stand D61.

På vores stand viser vi etiketterings- og mærkningsløsninger målrettet til fødevareindustrien og særligt kødindustrien.

Vi udstiller bl.a. vores HM 4000S Cross Web Labeller – en fleksibel og effektiv løsning til tværbaneetikettering, som optimerer mærkningen af vakuumpakkede produkter. Vores HM Linerfree® - en patenteret print & apply løsning til kasse- og kollimærkning, der ikke bruger bagpapir/release liner og derved eliminerer unødvendig ressourcespild og mindsker affald. Samt en C-Wrap etiketteringsløsning til produkter i bakker eller skåle, som sætter etiketten rundt om tre sider, dvs. etiketten placeres henover både top, side og bund af produktet. 

Ingen corona-restriktioner til messen
Der er netop blevet meldt ud, at den ellers gældende ”3G-Regelung” for besøgende bortfaller for årets IFFA messe. Det betyder, at besøgende til messen ikke længere skal vise vaccine-bevis, bevis for overstået infektion eller negativ test ved indgangen. Desuden er mundbindkravet også netop blevet ophævet, hvilket betyder at der dermed ikke gælder nogle restriktioner for messen. Læs mere her.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores stand!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
HM Systems A/S

Melskov Allé 6
6100 Haderslev
Danmark
HM Systems A/S

Send til en kollega

0.078