23948sdkhjf

Få hjælp til leasing i Nord- og Midtjylland !

| Medlemsnyhed | Indrykket af Leasing Fyn

Vi har ansat Flemming Holm Sørensen - og han har travlt, for han er allerede i fuld gang med at hjælpe vores kunder og forhandlere i det nord- og midtjyske inden for primært  transport- og industri-brancherne med leasing.

Flemming er 43 år og har sit udgangspunkt fra sin private adresse i Haverslev – tæt på motorvej E45. Han har 16 års erfaring fra den finansielle sektor, så han er rigtigt godt klædt på, når det drejer sig om at finde lige præcis den finansieringsløsning, der er bedst i forhold til den enkelte virksomheds situation og behov. 
 
Flemming er klar til at sparre med dig om din virksomheds muligheder med leasing - uanset om I har planer om at investere i nyt eller brugt udstyr - eller er forhandler og gerne vil bruge leasing til at få mere gang i salget. Og da der jo desværre er lange leveringstider på rigtigt meget udstyr for tiden, så tag snakken med Flemming i god tid – måske nu? 

Kontakt  Flemming Holm Sørensen på telefon 20193944 eller Flemming.sorensen@leasingfyn.dk.

Udover Flemming så har vi en række af skarpe medarbejdere i Transport- og industriafdelingen til at servicere vores kunder og forhandlere i hele Danmark .
 
Vi tilbyder leasing på tværs af brancher – og har også en Landbrug s- og entreprenør-afdeling og en Forhandlerleasing-afdeling – du kan finde kontaktoplysninger på alle vores finansieringskonsulenter her:

Find din sparringspartner når det gælder leasing her

#finansiering #relationer #leasing #transport #industri 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Leasing Fyn

Bondovej 1
5250 Odense SV
Danmark
Leasing Fyn

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.097