23948sdkhjf

Altros hygiejniske vægge: Et alternativ til fliser

| Medlemsnyhed | Indrykket af Altro Danmark

Fliser eller maling på køkkenvæggene har længe været den eneste valgmulighed i Danmark. Altro Whiterock ™ FR er en hygiejnisk vægbeklædning med store fordele over vægfliser og maling.

Da Altro Nordic deltog på fødevaremessen Foodexpo i Herning i marts måned, var der flere besøgende, der blev meget interesserede i Altros hygiejniske vægsystem; Altro Whiterock FR.

”Gud, jeg har længe ledt efter et alternativ til fliser på væggene, da de er svære at vedligeholde og holde rene,” sagde en af de besøgende og fortsatte:” Jeg har jo hele tiden murere rendende for at reparere. Det er dyrt”, sagde han.

40 års erfaring globalt
I år fylder Altro Whiterock 40 år. Vægsystemet er kendt og udbredt både i Storbritannien og i resten af verden. Det anvendes flittigt i restauranter, cafeer, lufthavne, hospitaler, plejehjem, skoler og alle andre steder, hvor høj hygiejne er vigtigt.

I Danmark og Norden har vi endnu ikke tradition for hygiejnisk vægbklædning i form af plader. Men med alle de fordele vægsystemet har, bliver de sanitære vægge mere og mere populære.

Fliser var længe det eneste valg
”Før Whiterock, havde vi i Danmark kun én mulighed, når vi valgte vægbeklædning i køkkener, nemlig fliser.  Fordi kun fliser var brandgodkendt. Vægbeklædning i baderum er en anden sag, da brandkrav ofte ikke er en udfordring, her har man igennem tiderne anvendt primært fliser og vinyl på væggene,” fortæller Altros tekniske konsulent Kim Thomsen.

”Altro Whiterock vægsystem er brandgodkendt til både vådrum og køkkener, og det åbner op for nye muligheder herhjemme”, siger Kim Thomsen.

Et sanitært og moderne alternativ til fliser
Den tekniske konsulent fortæller videre, at vægbeklædningen er særligt velegnet til kommercielle køkkener og udgør et hygiejnisk alternativ til fliser.

”Vægfliser i god kvalitet er nemme at rengøre, dog flytter man skidtet over i fugerne, når man mopper sine vægge, hvilke gør det besværligt at rengøre væggene”, siger Kim Thomsen.

Bakterier og skidt kan ikke sætte sig
Altro Whiterock er en slagfast sanitær plade, som bliver varmebukket rundt om udvendige og indvendige hjørner og svejset sammen i samlinger. Det giver en glat overflade, uden steder, hvor skidtet kan sætte sig i.

Vægpladerne er smudsafvisende, har en aftørringsvenlig overflade, der er vandtæt og uigennemtrængelig, selv når den er monteret over fliser. Da der er tale om et fuldt bundet system med fuldt forseglede kanter, støtninger og fugesystemer, kan væsker ikke kun ikke trænge ind, men der er heller ingen steder, hvor bakterier kan komme ind. Det betyder, at det kan rengøres nemt og effektivt.

Løsningen er altså både slagfast, fugefri og rengøringsvenlig.

Bekymringsfri rengøring
”Jeg syntes vægsystemet sælger sig selv. I Danmark har vi verdens højeste krav til fødevaresikkerhed. Hvorfor så ikke vælge en løsning, som er den nemmeste at rengøre? Man bliver fri for at bekymre sig om små revner, stød eller bevægelser i bygningen, hvilke vægfliser ofte er udfordret på”, siger Kim Thomsen

Han får altid en positiv feedback fra kunder, der har valgt vægløsningen.

”De er meget positive, da Whiterocks overflade er let at rengøre. Jeg tror, at vi faktisk snart er der, hvor blandt andet kokke vil være vores bedste ambassadører for vores vægoverflader, lidt på samme måde, som de er for vores ergomiske skridsikre gulve i køkkener. Det er jo vigtigt for deres arbejdsmiljø og trivsel,” siger den tekniske konsulent.

Fakta om Altro Whiterock:

  • Helt forseglet, hygiejnisk system
  • Uigennemsigtigt, ikke-absorberende og vaskbart
  • Tåler ekstremt varme og kolde temperaturer (+60 °C til -30 °C)
  • De indskårne samlinger mellem vægplader og gulvbelægning skaber en uigennemtrængelig forsegling, som er lettere at holde ren
  • God investering - designet til at opretholde ydeevne og bevare udseendet i op til 20 år
  • Vægbeklædningen er HACCP-godkendt

 

Følg os på LinkedIn og få de seneste oplysninger om Altro Nordic.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Altro Danmark

c/o
Altro Nordic AB
Flintyxegatan 4
213 76 Malmö
Sverige
Altro Danmark

Send til en kollega

0.079