23948sdkhjf

Sådan kommer du i gang med digitalisering

| Medlemsnyhed | Indrykket af Erhvervshus Midtjylland

Ingen virksomheder tvivler længere på, om digitalisering er ”noget for dem”. Og som du sikkert er helt bevidst om, så rummer digitalisering et væld af muligheder, som kan styrke din virksomheds vækst og konkurrenceevne.

Men hvor skal du sætte ind med digitalisering i din virksomhed, og hvad er den rette teknologi at investere i?

Digitalisering er ikke et nyt fænomen - slet ikke faktisk. Mange virksomheder har de sidste to årtier arbejdet målrettet med at digitalisere hele eller dele af deres forretning. Alligevel ramte vi 2020 og en verdensomspændende pandemi før digitaliseringens muligheder - og ikke mindst nødvendighed – i alle afkroge af erhvervslivets mange brancher stod lysende klart.

Ingen virksomheder tvivler nemlig længere på, om digitalisering er ”noget for dem”. Og som du sikkert er helt bevidst om, så rummer digitalisering et væld af muligheder, som kan styrke din virksomheds vækst og konkurrenceevne.

Hvor skal du starte?
Men hvor skal du sætte ind med digitalisering i din virksomhed, og hvad er den rette teknologi at investere i? Og skal du overhovedet investere i teknologi eller kan du få dine nuværende systemer til at snakke sammen, så du udnytter din data bedst muligt.

Der er mange ting at overveje. For digitalisering handler nemlig ikke bare om indkøb af digitale og teknologiske løsninger, men om at sætte ind det rette sted.

Få konkrete råd af virksomhedskonsulent Holger Prip

Det kan også være, at din virksomhed har udfordringer med at tage det næste digitale skridt? Ofte skyldes det manglende inspiration eller basal viden i forhold til at komme i gang eller videre med en digital omstilling inden for et specifikt område eller ved hjælp af en ny teknologi.

Måske har du ikke et færdigformuleret digitalt projekt, men har identificeret et område, hvor du har brug for hjælp til at afdække muligheder og udfordringer og brug for vejledning, der kan hjælpe med at indfri din virksomheds digitaliseringspotentiale.

Det kan også være, at du har en klar idé om, at digitalisering kan hjælpe din virksomhed med at imødegå en konkret udfordring eller gribe en mulighed, men har brug for hjælp til at komme i gang med eller gennemføre dit digitale projekt.

Vi hjælper med at flytte virksomheder fra at have set lyset i digitalisering, og dermed fået mod til at tage det første digitaliseringsskridt, til at de kontinuerligt definerer og søsætter digitaliseringsprojekter, der sætter turbo på virksomhedens vækst og udvikling. 

Vores sparring er både gratis og uvildigt - og koster kun din tid. 

Book et møde her

Medlemsnyhed

Indrykket af
Erhvervshus Midtjylland

Åbogade 15
8200 Aarhus N
Danmark
Erhvervshus Midtjylland

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094