23948sdkhjf

Fremhæv din virksomhed med en flot messedisk

| Medlemsnyhed | Indrykket af Expression ApS

Den nye disk er fremstillet i aluminium inkl. lamineret bordplade og hylde - perfekt til at fremvise dine produkter og services.

Vores aluminiumsdisk er en kurvet messedisk med en ramme af aluminium. Den laminerede bordplade kan udskiftes efter behov og fås i sølv, hvid eller sort. Den medfølgende hylde fås dog kun i sølv. Vi printer logo, billede mv. på frontpanelet og sidepanelerne.

Et sæt inkluderer disk med bordplade og hylde, printbare paneler og en transporttaske for nem håndtering og sikker transport. Disken i aluminium fås i to forskellige størrelser.

Det smarte ved denne disk er, at den er foldbar og derfor fylder ganske lidt pakket sammen, så du nemt kan have den i en lille personbil. Det foldbare design gør, at disken kan sættes op uden brug af værktøj ved blot at folde siderne ud og påsætte bordplade og hylde.

  • Bredde: 90 cm
  • Højde: 90 cm eller 100 cm
  • Dybde: 51 cm
  • Vægt: 16/17 kg

Pris pr. stk. 2.995 kr.

Vi har stor erfaring med at lave forskellige messediske og messeborde, der er skræddersyede til den enkelte kundes løsning. Fordelen ved et messebord eller et podie, er, at det giver stor effekt på relativt lille plads. Vi har firkantede, runde og buede messeborde. Et firkantet messebord har mere bordplads end et rundt, men et rundt messebord kræver mindre plads. Et buet messebord er middelvejen mellem et firkantet og rundt messebord. Du kan finde hele vores udvalg på vores hjemmesiden under kategorien messediske og podier

Fælles for alle vores messediske er den høje kvalitet, den skarpe pris samt at de alle er lette at transportere. Vi har messeborde og messediske i alle prisklasser, så du altid kan finde et, som passer til dit behov og budget.

Har du spørgsmål eller ønsker du et godt tilbud på en disk – så ring til Per på 9282 3646 eller skriv en mail til pbr@expression.nu.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Expression ApS

Slåenvænget 6
8660 Skanderborg
Danmark
Expression ApS

Send til en kollega

0.078