23948sdkhjf

Mere salg og tilfredse kunder med kundetæller data

| Medlemsnyhed | Indrykket af Vemco Group

Hvem er mine kunder? Hvordan opfører de sig inde i min butik? Hvad fanger deres øjne og hvordan sørger jeg for, at de får lysten til at købe, når de træder ind ad døren?  

Disse spørgsmål er der nok mange af nutidens butiksejere, der stiller sig selv. Vi ønsker nemlig alle sammen at skabe de bedste oplevelser for vores kunder, så de har lyst til at bruge deres kostbare tid og penge i vores forretning.  
 
Kundetæller er et begreb, som de fleste erhvervsdrivende har stiftet kendskab med gennem deres jagt på at sikre den gode kundeoplevelse i deres forretninger.  
 
Siden 2005 har Vemco Group specialiseret sig i kundetællere og databaserede løsninger, der fremmer profit og den gode kundeoplevelse. Faktisk er vi Skandinaviens førende på området. Med kundetællere og sensorteknologi, der tracker den fulde kunderejse, kan du optimere din forretning, således du ikke mister potentielle kunder og salgsmuligheder.  
 
 
Altomfattende kunderejse- og adfærdsindsigt  
Vores kundetællerløsning giver en dyb indsigt i, hvordan kunder og besøgende opfører sig i et fysisk og offentligt rum. Hermed kan du se hvilke zoner og områder i din forretning, der tiltrækker mest opmærksomhed, samt hvilke der ikke gør. 
Med indblik i kunderejse, herunder gangmønstre, opholdssteder, opholdstider og blikretning, kan I forstå hvilke tiltag, der appellerer til kunden – og hvilke, der ikke gør. 
Den dybe adfærdsindsigt I får, kan eksempelvis spare jer for unødvendige omkostninger og sørge for, at I har tildelt de rigtige ressourcer, de rigtige steder.  
Derudover kan I beregne vareplacering i henhold til heatmaps, kundeadfærd og demografi for et øget salg. Jo mere I ved om jeres kunder, desto bedre kan I ramme dem, hvor det gælder og når det gælder, for timing er altafgørende.  
 
Målrettede marketingstrategier, der giver pote 
Opdag effekten af dine marketingstrategier, såsom tilbudskampagner, ugentlige aviser, vinduesudstillinger mm. Via integration mellem dit fortrukne POS system og vores software giver vi dig et direkte indblik i, hvordan marketingkampagner korrelerer med salg. 
Få et ugentlig, månedligt eller årligt overblik over effektiviteten af dine tiltag, således du kan lave fremtidige handleplaner, der øger salg og styrker dine daglige operationer.  
 
 
Er du klar til at øge salg og tilfredsstille dine kunder gennem værdifuld dataindsigt? 
Tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende samtale vedrørende din butik og dens behov.  
 
 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Vemco Group

Røde Banke 77
7000 Fredericia
Danmark
Vemco Group

Send til en kollega

0.078