23948sdkhjf

Tekstiltryk med eget logo og design

| Medlemsnyhed | Indrykket af Expression ApS

Vi har mulighed for at trykke navn, logo eller andet print på jeres firmatøj, sportstøj og lignende.

Ønsker du at reklamere eller sprede et budskab på tøj eller tekstiler? Hos Expression tilbyder vi professionelt tekstiltryk i høj kvalitet. Vi kan trykke navn, logo eller andet print på al tekstil.

Skal sportsklubben have nye spilledragter eller skal dit band have nye t-shirts med tryk? Skal din virksomhed deltage på en messe og har I brug for ensartet tøj? Så kontakt os for et godt tilbud. Vi garanterer god service. Vi fungerer også som rådgiver og sparringspartner og kan anbefale den bedste og mest optimale sammensætning til netop dig og din situation. Derfor råder vi dig og din virksomhed til at kontakte os, så vi har mulighed for sammen at skabe de mest ideelle betingelser for netop dine ønsker.

Tøj med tryk og print til virksomheder og organisationer

Tekstiltryk er en fantastisk måde at synliggøre din virksomhed og brande dit produkt. Især logotryk er populært hos virksomheder og sportsklubber. Et logo fungerer nemlig rigtig godt som blikfang og som reklame. Vores tryk bliver altid udført med omhu og i høj kvalitet.

Læs mere om storprint, messestande og udstillingssystemer


Har du spørgsmål eller ønsker du et godt tilbud på en konkret bannereopgave – så ring til Per på 9282 3646 eller skriv en mail til pbr@expression.nu.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Expression ApS

Slåenvænget 6
8660 Skanderborg
Danmark
Expression ApS

Send til en kollega

0.079