23948sdkhjf

Skal du på messe? - har vi gjort det let for dig :)

| Medlemsnyhed | Indrykket af Expression ApS

Vil du spare tid på planlægningen, have et nemt og hurtigt overblik samt en flot, komplet messestand uden al besværet? Så er vores færdige messestande perfekt til dig.

Vil du spare tid på planlægningen, have et nemt og hurtigt overblik samt en flot, komplet messestand uden al besværet? Så er vores færdige messestande perfekt til dig.
Messestandene varierer i udstyr, men alle har transporttasker og print inkluderet. Vi anbefaler, at du kigger i vores kataloger nedenfor, hvor vi er sikre på, at du kan finde et standdesign, du kan lide.

Se vores udvalg af færdige messestande inklusiv priser her:

Messestande fra 1-9 m2
Messestande fra 10-19 m2
Messestande fra 20-40 m2

Det er færdige messestand til dig, som ikke selv har tid til design af en messestand, men som gerne vil have en flot messestand med udstyr i høj kvalitet. Det eneste du skal gøre, er at vælge en stand ud fra linksene og indsende din grafik. Så sørger vi for, at det bliver klar til din messedeltagelse.

Har du ikke selv mulighed for at lave printfiler, så hjælper vi også gerne med det.

Ønsker du at tilkøbe en ekstra væg, disk, brochureholder eller andet udstyr til din valgte stand, så kan det naturligvis også lade sig gøre. Alt udstyret er lavet af letvægtsmaterialer, der gør det nemt for 1-2 personer at håndtere.

For en merpris, sørger vi også gerne for at stille din messestand op, så den er klar på første messedag og tage den ned, når messen er slut.

Et messesystem fra Expression er så fleksibelt, at det kan tilpasses nye messedeltagelser. Du kan altid udskifte eller tilpasse designet på vores messestande, messevægge, brochureholder eller loftbannere. Du kan genbruge grafikken i andre messesystemer, så du kan have gælde af messestanden år efter år. Vi kalder dem fleksible messesystemer, fordi du ikke behøver investere i et nyt system hver gang du skal til en ny messe.

Har du spørgsmål eller ønsker du et godt tilbud på en messestand – så ring til Salgschef Per på 9282 3646 eller skriv en mail til pbr@expression.nu  -> eller fang  CEO Henrik på 6165 3597 eller mail hh@expression.nu 

Vi snakkes ved og ha en fantastisk dag :)


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Expression ApS

Slåenvænget 6
8660 Skanderborg
Danmark
Expression ApS

Send til en kollega

0.125