23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Luftdanser til IBA Erhvervsakademi giver ekstra blikfang

IBA Erhvervsakademi Kolding har fået ekstraordinært blikfang med en luftdanser.

Vil du ligesom IBA også have ekstraordinært blikfang? Så er en luftdanser det perfekte produkt. En luftdanser er en oppustelig reklame i gigantstørrelse og en høj og dynamisk reklamesøjle, der vækker stor opsigt og sørger for at rette opmærksomheden hen mod dig og dit budskab.

IBA Erhvervsakademi Kolding tilbyder videregående fuldtidsuddannelser på erhvervsakademi-, professionsbachelor- og masterniveau. De har efteruddannelser på akademi-, diplom- og masterniveau og tilbyder også korte kurser. Med en luftdanser kan IBA markedsføre sig både indendørs og udendørs og fremme deres brand på en ny og spændende måde.

Læs mere om vores luftdanser eller find andre opsigtsvækkende produkter på vores hjemmeside. Med et udstillingssystem fra Expression kan du nemt tiltrække opmærksomhed til din mærkesag eller lokke kunder til din forretning.

Der findes et hav af muligheder, når det kommer til udstillingssystemer. Mangler du et stort vægbanner, en fiks brochureholder eller et praktisk roll-up banner, der let kan rulles sammen og tages under armen, når du skal til og fra messer? Eller skal du i stedet bruge en flot messedisk eller messebord, som du kan stille en indbydende skål slik og en kande kaffe på? En transportabel messevæg, der lynhurtigt kan sættes op og let kan flyttes rundt efter behov. Måske et trekantet, firkantet eller rundt loftbanner, som hænger fra loftet?

Har du spørgsmål eller ønsker du et godt tilbud på en luftdanser eller andet – så ring til Henrik på 6165 3597 eller skriv en mail til hh@expression.nu.

Med et ønske om en skøn dag 

Team Expression ApS i Skanderborg 

Expression ApS
Slåenvænget 6
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35044744
P nummer: 1018282131

Kontaktperson

Send til en kollega

0.078