23948sdkhjf

SNACK'it - En prisvindende nyhed!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Royal Greenland Seafood A/S

Et helt nyt snackkoncept fra Royal Greenland, som består af små butterdejs snacks med fyld, panerede koldtvandsrejer og små Pretzel Cod Bites.

Sprødpanerede rejer er store og saftige koldtvandsrejer (pandalus borealis) - i en let og sprød panering, let krydret med bla. paprika.

Koldtvandsrejer i panering er lidt anderledes end hvad man typisk ser, men koldtvandsrejens sødmefulde smag og høje kvalitet fornægter sig ikke (60% rejer). Mange anvendelsesmuligheder; f.eks. som delikat fingerfood eller i snackkurv. Kan også anvendes som appetizer og salat topping eller som et måltid med f.eks. pommes og salat. Rejerne er også velegnet som portionsservering på buffet.

De panerede rejer er forstegte og tilberedes hurtigt og enkelt direkte fra frost, - enten i ovn (ca. 5 min. v. 200°C varmluft) eller i friture (1-2 min v. 180°C). De er mærket med Clean Label, hvilket vil sige, at de ikke indeholder nogen former for kunstige tilsætningsstoffer. Rejerne er fra bæredygtigt fiskeri (MSC-certificeret).

Sprødpanerede rejer er pakket 3 x 1 kg. ps. pr. krt.

 

Pretzel Cod Bites består af saftige stykker af atlanterhavs torsk (gadus morhua) som er paneret i en sprød og smagfuld pretzel panering. Den særlige salte brødkringle ”Pretzel” er kendt i mange lande – men nok specielt i tysktalende områder.

De små Pretzel Bites på ca. 20 g indeholder 55% fisk. De har helt deres eget karakteristiske ruff udseende fra Pretzel paneringen og har mange anvendelsesmuligheder; som delikat fingerfood, en snack, appetizer eller pindemadder. Kan også serveres på buffet som portionsservering med tilbehør. Den delikate størrelse, knasende sprøde panering og saftige milde fisk gør Pretzel Cod Bites populær hos både børn og voksne. Torsken er fra bæredygtigt fiskeri (MSC-certificeret)

Tilberedes nemt og enkelt i ovn direkte fra frost (10-12 min. v. 200°C varmluft).

Pretzel Cod Bites er pakket 3 x 1 kg. ps. pr. krt.


Delikate små Butterdejs Snack fås i to varianter: Én med cremet hummersauce, 20 g pr. styk (fås i kartoner af 3,2 kg) og én med røget laks, 30 g pr. styk (fås i kartoner af 3,4 kg.).Butterdejs Snack med cremet hummersauce er lavet på basis af bla. chilenske hummerhaler, cognac, smør, cremeost og hvidløg. De chilienske hummere kommer fra et bæredygtigt fiskeri (MSC-certificeret).

Butterdejs Snack med røget laks har bla. fyld af den bedste kvalitet røget laks (god og saftig salmo salar) samt cremeost, purløg og Dijon sennep. Smagfuld og cremet fyld omkranset af sprød butterdej.

Luksuriøse små hapsere med et appetitligt og indbydende udseende. Begge varianter har en mild og fin afstemt smagsprofil, som vil tiltale de fleste. Butterdejs snacks er oplagte at benytte som appetizers i forbindelse med receptioner, fester eller events.

Tilberedning i ovn direkte fra frost (10-12 min. v. 200°C varmluft). Pakket løsfrosne i mindre karton for max. fleksibilitet.

 

SNACK’it er Årets Nyhed 2021/22
Hos Royal Greenland, er meget stolte over, at vores nye koncept, SNACK'it, er vinder af prisen Årets Nyhed 2021/22 - Away From Home.

Prisen gives til en leverandør, der succesfuldt har lanceret et produkt, et koncept eller anden løsning målrettet foodservicemarkedet.

MLDK eller Mærkevareleverandørerne, som står bag prisen, er et interessefællesskab, som arbejder for at synliggøre mærkevarens værdi for både forbruger, samfund og marked.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Royal Greenland Seafood A/S

Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
Royal Greenland Seafood A/S

Send til en kollega

0.11