23948sdkhjf

Brug eksisterende data til at finde nye kunder på SoMe

| Medlemsnyhed | Indrykket af Erhvervshus Midtjylland

Har du både en webshop og en fysisk forretning? Eller bare en af de to? Hvis ja, så ligger du sikkert inde med en masse data om jeres kunder, som I vil kunne bruge til at nå ud til nye kunder, når I annoncerer på sociale medier.

På dette webinar viser vi dig de tekniske muligheder, som der er ved at bruge kundedata, og vi informerer dig om, hvad man skal være opmærksom på i forhold til sporing og lovgivning. Målgruppen er både øvede der ønsker et bedre overblik og en dybere forståelse, men også begyndere der først er ved at starte. Det bliver meget hands on, og du vil blive guidet frem til, hvad der skal til for netop I kan bruge kundedata, og hvordan I gør det rent praktisk.

Når du har deltaget på webinaret:

... så kan du: Gøre dig tanker om hvordan du ønsker at bruge kundedata i din forretning.

... så ved du: Hvor du med fordel opsamler data om kunden, og hvilken data der er nyttig for dig. Hvad enten du er online pureplayer – eller også har fysisk butik.

... så har du fået: Viden og konkret vejledning i "how to" – alt efter hvor langt du selv er i indsamling af data allerede.

Tilmelding:

Vi afholder webinaret d. 21. september kl. 8.30 til 9.30 : Klik her for at tilmelde dig

Hos Erhvervshus Midtjylland er vi altid klar til at inspirere dig med ny viden, så du kan udvikle og vækste din virksomhed. Derfor holder vi løbende nye og spændende arrangementer, som du finder på vores eventside.

Se vores aktuelle tilbud her 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Erhvervshus Midtjylland

Åbogade 15
8200 Aarhus N
Danmark
Erhvervshus Midtjylland

Send til en kollega

0.078