23948sdkhjf

Trafik- og konverteringsanalyser, der booster dit salg

| Medlemsnyhed | Indrykket af Vemco Group

Ønsker du at forstå og forbedre dine forretningspræstationer? En såkaldt hitrate giver indblik i, hvordan du succesfuldt konverterer dine besøgende til betalende kunder.

Trafik og kundekonverteringer er altafgørende faktorer, der kan fremtidssikre din butik gennem forbedrede salgspræstationer og minimerede omkostninger i den daglige drift.

Dette – plus meget mere – kan vi hjælpe dig med.  
 
Hos Vemco Group er vi specialister indenfor kundetæller-, trafik- og dataanalyser til detailindustrien. Derfor forstår vi vigtigheden af en dyb indsigt i din butiks hitrate. Vi står klar til at hjælpe dig med at forstå dine butiksdata på en måde, der maksimerer dine salgspræstationer og øger profit.  
 
Hvad er en hitrate og hvorfor er den så vigtig at forstå? 
Salg er helt fundamentalt bygget op omkring 3 faktorer:  
 
1. Antallet af besøgende i din butik 
2. Procentdelen af disse, som foretager et køb (hitrate) 
3. Hvor meget den enkelte køber 
 
I den forstand kan man sætte et enkelt regnestykke op, der lyder som følger: 

Trafik x Hitrate % x Gennemsnitligt salg = Salg
 
Trafik og kundekonverteringer (hitrate) siger hermed noget om, hvad der sker, før transaktionen rammer dit POS system – under den forudsætning, at den i det hele taget gør. Det giver dig i et indblik i det salg du næsten lavede. 
 
Hitraten er en transformativ KPI, der opnås via indsigt i kundetal- og trafikanalyser. Til sammen hjælper de dig med at ændre måderne, hvorpå du måler præstationer, træffer beslutninger og styrer din forretning.  
 
Teknologi, der fremmer salg og den gode kundeoplevelse  
Virksomheder og butikker har taget moderne teknologi til sig i deres daglige drift. Teknologi, der omfatter systemer som sikrer let, hurtig og bedre adgang til et hav af informationer er yderst populær i detailindustrien. Ulempen for mange er dog den store, overvældende mængde af data. Hvor skal man starte? Hvad betyder det? Hvordan hjælper det min forretning? 
 
Med os er du aldrig alene med dine data 
Vores egenudviklede data- og detailanalyse softwareløsning, Vemcount, samler alle dine butiksdata på et brugervenligt, konfigurerbart og overskueligt dashboard. Med denne løsning kan du få let adgang til de vigtigste KPI’er - herunder din butiks hitrate.  
 
I løsningen medfølger også datarådgivning, således du aldrig er alene med dine data. Med Vemcount i din hule hånd kan du hermed forstå, hvordan du kan undgå, at kunder forlader din butik uden at købe noget.  
 
Da vi har nem integration med Skandinaviens største POS-udbydere, sikrer vi automatisk adgang til indsigtsfulde salgsdata. Du vil få et indblik i de altafgørende trafik- og konverteringsanalyser, der fortæller, hvorfor de kunder, du allerede har tiltrukket til din butik - højst sandsynligt gennem din markedsføring – alligevel beslutter sig for ikke at handle hos dig.  
 
Er du klar til at kende din butiks hitrate, samt alle de andre vigtige analyser og KPI’er Vemcount kan tilbyde? Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale vedrørende, hvordan vi kan hjælpe dig og din forretning. 
 
+45 76 22 11 46 
kontakt@vemcogroup.dk   


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Vemco Group

Røde Banke 77
7000 Fredericia
Danmark
Vemco Group

Send til en kollega

0.109