23948sdkhjf

DAN-doors opruster i Sverige

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dan-doors a-s

DAN-doors har travlt - også i Sverige - og det svenske datterselskab har derfor pr. 15. august 2022 ansat Jessica Sjögren som Office and Sales Coordinator

Dan-doors' svenske datterselskab er inde i en positiv udvikling og oplever stor travlhed med mange nye projekter.

Derfor har de udvidet teamet med Jessica Sjögren, som er ansat som Office and Sales Coordinator. Jessica kommer til at spille en vigtig rolle i DAN-doors Sveriges fremtidige vækst, og vil supportere både salg, kunder, montører, leverandører og andre samarbejdspartnere. 

"Med tilføjelsen af Jessica til vores team bliver vi mere fleksible og i stand til at yde en bedre kundeservice", siger Nicklas Näsholm, som er Business Unit Manager for DAN -doors AB. "Jessica er ekstremt stærk på projektkoordinering, kommunikation og kundeservice, og der er ingen tvivl om, at vores kunder vil opleve en bedre kundeservice, blandt andet i form af hurtigere responstid og mere effektiv planlægning".

DAN-doors Sverige kan kontaktes direkte på +46 31 58 10 80.

Hos DAN-doors har vi siden 1982 specialiseret os i at udvikle og producere døre og porte til alle formål i alle brancher og alle størrelser. Mange af vores kunder har handlet med os i flere årtier, fordi de ved, at de hos os får løsninger, som holder i mange år, og vi har gennem årene løst opgaver, som syntes umulige.

Vil du vide mere om døre og porte til industrien eller har du et konkret projekt, du skal have hjælp til?

Kontakt:

+45 87 93 87 00
dd@dan-doors.dk

www.dan-doors.dk

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dan-doors a-s

Industrivej 19
8660 Skanderborg
Danmark
Dan-doors a-s

Send til en kollega

0.078