23948sdkhjf

Hvad er forskellen på disse to roll-ups?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Expression ApS

Der er ingen forskel - udover at den ene er en helt standard roll-up med PVC print og den anden er et mere grønt alternativ.

Roll-uppen til højre har nemlig et banner, der er lavet af genanvendt og PVC frit materiale.

Du kan derfor sagtens være miljøbevidst, når du køber print.

Derudover har vores kunder altid mulighed for at bestille nyt print og selv udskifte det i stedet for at købe et helt nyt system. Vi sender altid gerne printprøver ud, så du kan mærke og se stoffet inden du beslutter dig.

Ønsker du at købe miljøvenligt print? Udover vores normale print, tilbyder vi også print lavet af genanvendte og PVC frie materialer. Desuden er meget af vores print certificeret i henhold til OEKO-TEX® Standard 100. Vi fremsender naturligvis certifikater efter behov.

Roll-uppen på billedet er vores basic roll-up model, men vi har også en billig roll-up model, en 2-sidet roll-up og en masse andre modeller - så udvalget er stort og uanset om du ønsker PVC print eller miljøvenlig print, så sørger vi for, at den bliver leveret til dig, så du kan synliggøre dit budskab.

Verden har ikke brug for overproduktion og som printvirksomhed er vi afhængig af jordens ressourcer. Derfor producerer vi kun det, vi sælger. Intet mere.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning til print eller et udstillingssystem – så ring til Henrik på 6165 3597 eller skriv en mail til hh@expression.nu.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Expression ApS

Slåenvænget 6
8660 Skanderborg
Danmark
Expression ApS

Send til en kollega

0.078