23948sdkhjf

Bring samarbejder med Greve Kommune om ukrainske flygtninge

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bring

Bring Danmark har indgået en partnerskabsaftale med Greve Kommune, med formål om at rekruttere kvalificerede og motiverede ukrainske flygtninge til arbejdspladsen.

 
Bring Danmark og Greve Kommune har indgået en partnerskabsaftale omkring rekruttering af ukrainske flygtninge. I aftalen ligger en ambition om at hjælpe en stor, lokal arbejdsplads med at finde flere af de medarbejdere, de har brug for, samtidig med at nye, lokale borgere får et arbejde og en hverdag på en god arbejdsplads.

"Jeg er glad for, at vi har kunnet indgå en aftale med Bring. Både fordi de forhåbentlig får mere af den arbejdskraft, de har brug for, men også fordi vi samtidig øger muligheden for at få flere i job, herunder de ukrainere, der er kommet til Greve Kommune", udtaler formand for Beskæftigelses- og Erhvervsudvalget Morten Dahlin (V).

Flere i job

Under besøget fik Morten Dahlin og jobcenterchef i Greve Kommune, Mette Munk Sauvr, talt videre om forventningerne i aftalen med terminalchef Sander Nielsen og driftsleder Stine Runge Schønbeck, Bring Danmark.

Virksomhedens lokation i Greve beskæftiger 150 medarbejdere og søger løbende ufaglærte medarbejdere. Det er en god mulighed for begge parter til at kunne "bringe" ledige uden specialiseret viden i spil, hjælpe med brancheskift eller beskæftige integrationsborgere. Det sidstnævnte er netop, hvad partnerskabsaftalen fra 1. juli 2022 sigter mod.

Første ukrainer er ansat

Bring Danmark har da også allerede ansat en medarbejder fra Ukraine gennem et forløb med jobcenteret og forventer at have arbejdspladser til dem, som jobcentret har screenet i forhold til deres kompetencer og erfaringer.

"Partnerskabsaftalen skal være pipeline til ukrainsk arbejdskraft, samtidig med at vi løser en udfordring for samfundet. Bring vokser hurtigt og har altid behov for dygtige mennesker. Vi har stor fokus på at skabe muligheder internt i virksomheden og håber, at aftalen også kan bidrage til dette", fortæller Sander Nielsen om samarbejdet.

Det forventes, at jobcentret indgår flere partnerskabsaftaler med virksomheder omkring rekruttering af arbejdskraft fra Ukraine.

 
 
 
 
Kontaktinformation


Formand for Greve Kommunes Beskæftigelses- og Erhvervsudvalg Morten Dahlin, tlf. 61 62 59 72

Marketing Project Manager i Bring, Indira Basic, tlf. 30 78 42 81 eller indira.basic@bring.com


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bring

Ventrupparken 4
2670 Greve
Danmark
Bring

Send til en kollega

0.157