23948sdkhjf

UNI-TEK strammer digital sikkerhed

| Medlemsnyhed | Indrykket af Erhvervshus Midtjylland

Skrækhistorier om manglende sikkerhed digitalt får UNI-TEK til at stramme op med hjælp fra Erhvervshus Midtjylland og tilskud til en privat rådgiver.

Der er sket meget i UNI-TEK A/S i Randers de seneste par år, siden smede- og port-virksomheden kom i kontakt med Erhvervshus Midtjylland.

Hvis det går, som virksomhedsejer Lars Henrik Nielsen planlægger, vil virksomheden vokse til dobbelt størrelse de kommende år. Både når det gælder omsætning og antallet af kvadratmeter.

Udvidelsen af virksomheden er fløjtet i gang, og de første nye medarbejdere er trukket i arbejdstøjet.

Siden virksomheden blev startet af Lars Henrik Nielsen for knap 20 år siden, er den vokset til 25 medarbejdere. Foreløbig. De fleste er smede, som fremstiller CE-mærkede stålkonstruktioner.

De producerer alt til kunderne, som primært er betonvare-industrien, arkitekter og entreprenører. Bortset fra de porte, som virksomheden sælger.

Særlige opgaver med specialkonstruerede løsninger får smilet frem hos ejeren. Han nytænker gerne en reservedel, så resultatet bliver mere effektivt eller holdbart. Og når det gælder virksomhedens egen udvikling, bliver han inspireret af Erhvervshus Midtjylland.

En stribe af ansøgninger
Et par møder med virksomhedskonsulent Lis Brink i 2020 har været startskuddet til en stribe ansøgninger om tilskud fra forskellige programmer, som har sat sig spor i hverdagen. 

Pludselig fandt vi ud af, hvor mange muligheder, der var i Erhvervshus Midtjylland for at få hjælp til at udvikle virksomheden”, siger HR-og marketingkoordinator Camilla Scharling Markussen.

Siden har Uni-tek søgt og fået bevilget SMV:Pro, SMV:Digital og SMV:Grøn. Og taget hul på en bæredygtighedsstrategi, fordi nogle af de store kunder stiller større og større krav.

”Lis har hjulpet med gode råd i ansøgningsprocesserne. Det giver tryghed at have hende med på sidelinjen. Oveni har jeg fået god sparring, hvor hun er kommet med mange andre gode idéer”, siger Camilla Scharling Markussen.

Pt. har virksomheden sat fokus på digital sikkerhed. Den bliver forbedret med hjælp fra Erhvervshus Midtjylland og en privat rådgiver, som hyres med tilskud fra programmet SMV:Digital.

Der florerer mange skrækhistorier om manglende digital sikkerhed. Vi vil gerne stramme op, men står famlende overfor hvordan vi gør det bedst. Vi har skiftet vores it-system ud, og det er vigtigt, at vi bygger ovenpå det”, understreger Camilla Scharling Markussen.

For UNI-TEK har det stor værdi at blive vejledt af erhvervshuset og få betalt en del af udgiften til at have en rådgiver med på sidelinjen.

”Det føles som en jungle, og vi er i tvivl, om det er bedst at gå til højre eller venstre. Men med rådgiverens hjælp satser vi på at være på plads i løbet af nogle måneder”, påpeger Camilla Scharling Markussen.

Book uforpligtende møde
Uanset branche og hvad enten du har brug for sparring om strategi, salg, markedsføring, kapital, eksport, grøn omstilling, digitalisering eller noget helt andet, er vi klar til at hjælpe. 

Det er både gratis og uvildigt - og koster kun din tid. 

Book et møde her

Medlemsnyhed

Indrykket af
Erhvervshus Midtjylland

Åbogade 15
8200 Aarhus N
Danmark
Erhvervshus Midtjylland

Send til en kollega

0.078