23948sdkhjf

Skal du sprede et budskab i bybilledet?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Expression ApS

Har du et arrangement, hvor du gerne vil skabe opmærksomhed i bybilledet? Så læs videre her.

Med en luftdanser kan du markedsføre dig både indendørs og udendørs og fremme dit brand eller budskab på en ny og spændende måde.

En luftdanser/skydancer tiltrækker nemt opmærksomhed til din mærkesag, kampagne eller lokke kunder til din forretning.

Vil du have ekstraordinært blikfang? Så er en luftdanser det perfekte produkt. En luftdanser er en oppustelig reklame i gigantstørrelse og en høj og dynamisk reklamesøjle, der vækker stor opsigt og sørger for at rette opmærksomheden hen mod dig og dit budskab.

Har du spørgsmål eller ønsker du et godt tilbud på en luftdanser eller andet – så ring til Henrik på 61 65 35 97 eller skriv en mail til hh@expression.nu.


Læs mere om vores luftdanser eller find andre opsigtsvækkende produkter på vores hjemmeside. Med et udstillingssystem fra Expression kan du nemt tiltrække opmærksomhed til din mærkesag eller lokke kunder til din forretning.

Der findes et hav af muligheder, når det kommer til udstillingssystemer. Mangler du et stort vægbanner, en fiks brochureholder eller et praktisk roll-up banner, der let kan rulles sammen og tages under armen, når du skal til og fra messer? Eller skal du i stedet bruge en flot messedisk eller messebord, som du kan stille en indbydende skål slik og en kande kaffe på? En transportabel messevæg, der lynhurtigt kan sættes op og let kan flyttes rundt efteMedlemsnyhed

Indrykket af
Expression ApS

Slåenvænget 6
8660 Skanderborg
Danmark
Expression ApS

Send til en kollega

0.062