23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tekstiltryk med eget logo og design

Få trykt jeres firma logo eller navn direkte på t-shirts eller tøj. Trykket er som altid fortaget med omhu og i høj kvalitet.

Ønsker du at reklamere eller sprede et budskab på tøj eller tekstiler? Hos Expression tilbyder vi professionelt tekstiltryk i høj kvalitet. Vi kan trykke navn, logo eller andet print på al tekstil.

Vil du have tøj i super god kvalitet med flotte farver og tryk, så er det os der kan hjælpe dig. Vi sikrer, at dit produkt er klar til dig den dag du har brug for det.

Tøj med tryk og print til virksomheder, organisationer og foreninger

Skal din virksomhed deltage på en messe eller ud at løbe for en god sag og har I brug for ensartet tøj? Skal sportsklubben have nye spilledragter eller skal dit band have nye t-shirts med tryk? Så kontakt os for et godt tilbud på tekstilprint.

Tekstiltryk er en fantastisk måde at synliggøre din virksomhed og brande dit produkt. Især logotryk er populært hos virksomheder og sportsklubber. Et logo fungerer nemlig rigtig godt som blikfang og som reklame.

Vi printer på al slags beklædning såsom bluser, t-shirts, bukser, jakker osv. Vores tryk bliver altid udført med omhu og i høj kvalitet.

Har du spørgsmål eller ønsker du et godt tilbud på en tekstiltryk eller andet – så ring til Henrik på 61 65 35 97 eller skriv en mail til hh@expression.nu.

Expression ApS
Slåenvænget 6
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35044744
P nummer: 1018282131

Send til en kollega

0.047