23948sdkhjf

Har din virksomhed været udfordret af følgerne af Brexit?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Erhvervshus Midtjylland

Så har du nu en ekstraordinær mulighed for at søge om tilskud til digital omstilling gennem SMV:Digital, hvis din virksomhed har oplevet fald i sin bruttofortjeneste

Hvem kan søge SMV:Digital-Brexit tilskud?
Tilskuddet er for dig, som har været negativt påvirket af Brexit. Med negativ påvirkning menes fald i bruttofortjenesten efter Brexit, ved enten:

o   Lavere omsætning, også hvis det skyldes at virksomheden har droppet eller nedskaleret deres samhandel med UK som følge af Brexit.

o   Øgede omkostninger afledt af Brexit.

  • Den negative påvirkning skal samlet udgøre mindst 25.000 kr. i årene 2020-2021 sammenlignet med to sammenhængende regnskabsår i perioden 2016-2019.
  • Du skal beskrive, hvordan din virksomhed er negativt påvirket.
  • Følgeerhverv, som ikke har samhandel med UK, kan ligeledes søge SMV:Digital-Brexit, hvis de er negativt påvirket af Brexit.


Tre SMV:Digital-Brexit tilskud

Søg om 100.000 kr. til privat rådgivning om e-eksport og online markedspladser
Tilskuddet er for dig, som har været negativt påvirket af Brexit og som har ambitioner om at starte eller styrke jeres online handel på enten egen webshop eller online markedspladser. Få f.eks. hjælp til at lægge en markedsstrategi, til at finde relevante online markedspladser eller til at afdække, hvordan dine udenlandske kunders digitale købemønstre analyseres, så du kan målrette dine marketingsindsatser.

Åbner for ansøgning 7. november. Læs mere her

Søg om investerings- og rådgivningsstøtte på op til 500.000 kr.
Tilskuddet er for dig, som har været negativt påvirket af Brexit og er klar til at investere i digitale systemer, automatisering eller e-handelsløsninger, der kan styrke din virksomheds produktivitet eller eksport. For at kunne opnå støtte er det afgørende, at teknologien, du planlægger at investere i, indebærer en væsentlig teknologisk nyhedsværdi for din virksomhed.

Åbner for ansøgning 28. november. Læs mere her

Søg om 100.000 kr. til privat rådgivning
Tilskuddet er for dig, som har været negativt påvirket af Brexit og har en idé om, hvordan et udviklingsprojekt inden for digitalisering, e-handel eller automatisering kan hjælpe dig med at styrke din virksomheds konkurrenceevne, gribe en mulighed eller imødegå en udfordring, men som har brug for rådgivning til at komme i gang med eller gennemføre dit projekt.

Åbner for ansøgning 28. november. Læs mere her

Kontakt dit lokale Erhvervshus
Har du spørgsmål til SMV:Digital, eller har du brug for sparring om dit projekt og din ansøgning? Så er du velkommen til at kontakte dit lokale Erhvervshus.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Erhvervshus Midtjylland

Åbogade 15
8200 Aarhus N
Danmark
Erhvervshus Midtjylland

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078