23948sdkhjf

Sådan spotter du en krise under opsejling

| Medlemsnyhed | Indrykket af Erhvervshus Midtjylland

Er din virksomhed på vej i modgang? Måske oplever du, at din omsætning er faldende? At din kassekredit vokser, eller at du har svært ved at betale regninger til tiden?

Først kom corona, siden kom krigen i Ukraine, og alt imens er klimakrisen og dens nærmest uoverskuelige konsekvenser et vilkår, vi skal forholde os til i mange år fremover. Derfor er det som virksomhedsejer også blevet endnu vigtigere at være skarp på, at spotte en krise under opsejling i din virksomhed.

Virksomheder kan opleve at stå i en krise, som kan være forårsaget af mange forskellige årsager. Det bedste du kan gøre, er at håndtere krisen og de udfordringer, du og din virksomhed står overfor. Men det kan være svært at vide, hvad du helt præcist skal kigge efter, så du hurtigst muligt kan styre din virksomhed udenom krisen.

Hør virksomhedskonsulent Bent Aages 5 råd om, hvad du skal holde øje med

Det vigtigste, hvis du oplever krise i din virksomhed er, at du ikke blot kigger væk. Vi hjælper dig, inden problemerne bliver så store, at du ikke længere selv kan overskue dem.

Læs om, hvordan Andreas Pape Kjærsgaard, der ejer Expero, fik hjælp til at vende skuden.

Og hvordan Louise Møller Pedersen fik hjælp, da en personlig krise truede hendes to butikker i Skive.

Vil du vide mere?
Så har Erhvervshus Midtjyllands virksomhedskonsulenter Bent Aage og Michael, specialiseret inden for kriseramte, en masse viden de gerne vil dele med dig. De er klar til at tage en snak - det er helt gratis og fortroligt. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Erhvervshus Midtjylland

Åbogade 15
8200 Aarhus N
Danmark
Erhvervshus Midtjylland

Send til en kollega

0.125