23948sdkhjf

4 ting du bør overveje, hvis du vil etablere en bestyrelse

| Medlemsnyhed | Indrykket af Erhvervshus Midtjylland

Måske er din virksomhed vokset til en størrelse, hvor du har brug for effektiv sparring og erfaring for at komme videre? Som ejerleder kan det nemlig være svært at se nye muligheder og udfordringer i din strategi.

En bestyrelse er med til at give retning, sparring og støtte i forhold til din  strategi og vækstplaner. Bestyrelsen tager ansvar for din virksomheds drift og udvikling og er din sparringspartner i ”de store spørgsmål” i forhold til drift og udvikling af virksomheden.

Måske kan du nikke genkendende til at sidde alene med dine beslutninger? Hvem stiller de frække spørgsmål, og hvem udfordrer dig på dine beslutninger? Sidder du med de tanker, så kunne det være en idé at få dig en bestyrelse. 

Inden du kommer til at etablere en bestyrelse, så har vores virksomhedskonsulent Michael Lynge et par gode råd

Dem kan du få her

Hvem skal have en bestyrelse?
Ifølge loven skal alle aktieselskaber have en bestyrelse. Ejer du et anpartsselskab er det frivilligt, om du vil oprette en bestyrelse. De fleste foreninger vælger også at oprette en bestyrelse. Måske har du selv været en del af skolebestyrelsen på dit barns skole eller i den lokale fodboldklub.

Alle kan i princippet stille op til en bestyrelse, men som regel har de, der stiller op, en eller anden form for personlig interesse i den pågældende virksomhed eller forening.

Vil du vide mere?
Så har vores virksomhedskonsulenter en masse viden de gerne vil dele med dig. De er klar til at tage en snak - det er helt gratis.  Book et møde med en af dem her

Medlemsnyhed

Indrykket af
Erhvervshus Midtjylland

Åbogade 15
8200 Aarhus N
Danmark
Erhvervshus Midtjylland

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.093